θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με αυτον στον 5 οικο εχω διαβασει οτι εκει δειχνει Πλουτωνια παιδια...Ο ουρανος εκει ουρανια....τι ειναι αυτο???Με ενδιαφερει γιατι η αδερφη εχει εκει πλουτωνα και εγω ουρανο!
Printable View
θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με αυτον στον 5 οικο εχω διαβασει οτι εκει δειχνει Πλουτωνια παιδια...Ο ουρανος εκει ουρανια....τι ειναι αυτο???Με ενδιαφερει γιατι η αδερφη εχει εκει πλουτωνα και εγω ουρανο!
Ουρανός στον 5ο, δεν είναι και καμιά καλή θέση...πιθανές αποβολές, εκτρώσεις, ξαφνική και απρόοπτη εγκυμοσύνη, και ναι...πιθανόν παιδιά ουράνια, δηλαδή με ήλιο στον υδροχόο, ή έντονο τον πλανήτη ουρανό στον χάρτη τους.(ωροσκόπο, όψεις κλπ)
τοξοτάκι...
Προσπάθησε να συγκρατίσεις τις επιπόλαιες τάσεις σου, για άλλα να διαβάζεις και για άλλα να φοβάσαι. Συμάζεψε το Δία σου, και πές του να δει ότι εγώ μίλησα για Ουρανό στον 5ο....μόνο....:cheesy:
χαμογελαστά και φιλικά
sagimoon
Και μόνο το στέλλιουμ που έχεις στον 5ο οίκο σου, αρκεί. Τονισμένος 5ος, όπερ σημαίνει πολύ δημιουργικό άτομο, με ακμή 5ου στον Τοξότη (Φωτιά) αρκετά ενεργητικό άτομο. Βέβαια, ίσως να είσαι περισσότερο σοβαρή από το κανονικό, αλλά έχεις ένα σωρό πλανήτες στον Αιγόκερω (Γη).
Μπα δεν ειμαι:toung: παλι καλα που εχω Δια στον 1 οικο εστω και αναδρομοVerneigung ειμαι πολυ περιεργη σαν ατομο παντος.Ισως ειναι και το ευμεταβλητο του τοξοτη....(γυριζω στο θεμα Ουρανος & παιδια):pain:τι μπουνια ηταν αυτη απο τον Ουρανο τεσπα...πως φαινεται οτι καποιος δεν θα κανει παιδια??Εχω διαβασει στις διαιρεσεις των ζωδιων μερος τριτο νομιζω οτι ευνοει η ακμη του 5 να ειναι σε ζωδιο νερου και λιγοτερο σε φωτιας κ.α...
Ο Ουρανός στον 5ο σημαίνει πολλά πράγματα για την ερωτική φύση του ατόμου. Αντισυμβατικότητα και εξερεύνηση το λιγότερο, για να μην μπω σε ακατάλληλες περιγραφές. Επίσης ένα κάποιο ανατρεπτικό χιούμορ. Εξιδανίκευση του έρωτα επίσης και έρωτας με άτομα αντισυμβατικά και όχι πολύ αποδεκτά από την καθωσπρέπει κοινωνία. Ξαφνικοί έρωτες επίσης που έρχονται σα θύελλες αλλά εξαφανίζονται απότομα...