Re: Ο αφορισμός του Πλούτωνα
Ενδιαφερον το αρθρο αλλα ομολογω πως με φοβιζει.Ποτε θα δημιουργηθει αυτη η δυσαρμονικη συμπαραταξη Κρονου-Ποσειδωνα και Δια στο σκορπιο?
Που γραφει οτι θα γινει στον Σκορπιο ??
Το Σκορπιος στην παρενθεση
οκ λαθος εννοει οτι ο Διας θα βρισκεται στο σκορπιο.Παρ ολα αυτα δεν ακουγεται καλο και εξακολουθω να θελω να μαθω ποτε θα γινει και ειμαι ιδαιτερα περιεργη πως θα επιρρεασει το σκορπιο
Skorpion λιγακι με μπερδεψες
Παλι ο Διας στον Σκορπιο, αφου ειναι ηδη στον Σκορπιο αν δεν απαταμε αυτη τη στιγμη
για ποια ημερομηνια αναφερεσαι για το 2008 η για το 2011-2015 :huh:
Χωρις να θιψω κανεναν
Θα ηταν καλυτερα αμα το αρθρο ηταν λιγο πιο αναλυτικο στο που ακριβως θα γινει αυτη η δυσμενης οψη και ποια ζωδια επηρεαζει και κατα ποσο
Όχι δε διαβάζεται καθόλου ως κάτι ευοίωνο...Δε βαριέσαι...Ότι είναι να'ρθει ας έρθει.Θα προβληματιστώ τότε. :unsure:
Εμένα πάλι γιατί μ'αφήνει με μια αίσθηση ανακούφισης...;
'Εχω μια δυο ερωτήσεις κατανόησης αλλά τώρα έχω ένα κεφάλι λίγο καζάνι και θα επανέλθω πιο συγκεντρωμένη άλλη στιγμή μπας και μου λυθούν οι απορίες...Είναι ενδιαφέρον πάντως το όλο θέμα...
Συγγνώμη αν το άρθρο δεν έγινε εύκολα κατανοητό. κατ'αρχάς να διευκρινίσω ότι ΤΩΡΑ υπάρχει η τριπλή δυσαρμονία Δία (στον Σκορπιό)-Κρόνου (στον λέοντα) και Ποσειδώνα (στον Υδροχόο). Αυτό το ΤΑΥ τετράγωνο θεωρώ ότι προετοιμάζει τον κόσμο γιά κάποιες σημαντικές αλλαγές, που στην ουσία ξεκινούν το 2008 με την είσοδο τού Πλούτωνα στον Αιγόκερω, και θα κορυφωθούν στην 5ετία 2011-2015 με την συνεχή δυσαρμονία (τετράγωνο) τού Πλούτωνα (στον Αιγόκερω) και Ουρανού (στον Κριό).
Γι'αυτήν την 5ετία θα επανέλθω αναλυτικά εντός της εβδομάδας. Απλά θα ήθελα μέσα από το παρόν άρθρο να θίξω κάπως την αντίδραση κάποιων αστρονόμων σχετικά με την ονομασία ΠΛΑΝΗΤΗΣ, τού Πλούτωνα βασικά, αλλά και να συνδέσω αυτήν την αντίδραση με κάποιες επερχόμενες πολύ σοβαρές εξελίξεις-γεγονότα γιά τον πλανήτη ΓΗ.
Καλημέρα,
Συγχαρητήρια για το άρθρο σας κ. Μπαφαλούκο.
Χρειαζόταν, γιατί ο κόσμος έχει μπερδευτεί με αυτά που ακούει...
Πιστεύω ότι ο Πλούτωνας έχει σηματοδοτήσει μεγάλες αλλαγές, και σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει να τον αγνοήσουμε στις προβλέψεις μας!
Quote:
Originally Posted by
Μπαφαλούκος Μελέτης
Συγγνώμη αν το άρθρο δεν έγινε εύκολα κατανοητό. κατ'αρχάς να διευκρινίσω ότι ΤΩΡΑ υπάρχει η τριπλή δυσαρμονία Δία (στον Σκορπιό)-Κρόνου (στον λέοντα) και Ποσειδώνα (στον Υδροχόο). Αυτό το ΤΑΥ τετράγωνο θεωρώ ότι προετοιμάζει τον κόσμο γιά κάποιες σημαντικές αλλαγές, που στην ουσία ξεκινούν το 2008 με την είσοδο τού Πλούτωνα στον Αιγόκερω, και θα κορυφωθούν στην 5ετία 2011-2015 με την συνεχή δυσαρμονία (τετράγωνο) τού Πλούτωνα (στον Αιγόκερω) και Ουρανού (στον Κριό).
Γι'αυτήν την 5ετία θα επανέλθω αναλυτικά εντός της εβδομάδας. Απλά θα ήθελα μέσα από το παρόν άρθρο να θίξω κάπως την αντίδραση κάποιων αστρονόμων σχετικά με την ονομασία ΠΛΑΝΗΤΗΣ, τού Πλούτωνα βασικά, αλλά και να συνδέσω αυτήν την αντίδραση με κάποιες επερχόμενες πολύ σοβαρές εξελίξεις-γεγονότα γιά τον πλανήτη ΓΗ.
Κύριε Μπαφαλούκο, καλημέρα σας...
έχω διαβάσει σε κάποια άρθρα ότι οι πλανήτες Ουρανός, Ποσειδών και Πλούτων δείχνουν να επηρεάζουν ή να καταδεικνύουν και τη συμπεριφορά κάποιων υπερδυνάμεων. Ο Ουρανός των ΗΠΑ και ο Ποσειδών της Ρωσίας, ενώ για τον Πλούτωνα έχω διαβάσει λιγότερες αναφορές και κυρίως για την Αφρική. Αυτή η γενική τάση που παρουσιάζεται στο άρθρο σας πιστεύετε ότι μπορεί να μετατραπεί και σε κάποιου είδους πρόβλεψη για συγκεκριμένη πολεμική ή άλλου είδους δυναμική σύγκρουση;
Με εκτίμηση,
Βασίλης Παπαδολιάς