Ποιες αστρολογικες οψεις θεωρειτε πως δειχνουν ανθρωπους, των οποιων οι σχεσεις βασιζονται στο συμφερον; :blink:
Πιστευετε πως καποιο/α απο τα ζωδια ειναι πιο επιρρεπη;
Printable View
Ποιες αστρολογικες οψεις θεωρειτε πως δειχνουν ανθρωπους, των οποιων οι σχεσεις βασιζονται στο συμφερον; :blink:
Πιστευετε πως καποιο/α απο τα ζωδια ειναι πιο επιρρεπη;
χμμμ Ταυρος με ωροσκόπο Παρθένο ,σεληνη Παρθενο αφροδίτη χμμ Αιγόκερο;;;;:wondering
Παρθένος με ωροσκόπο Αιγόκερω ή Καρκίνο ή Ταύρο.
Γενικά, οι Παρθένοι είναι του συμφέροντος!!!
Επίσης, Ταύρος με ωροσκόπο Καρκίνο ή Αιγόκερω!!!
(Μόλις κατηγόρησα το ζώδιο μου :cry::cry::cry::cry:)
Ο,τι κυκλοφορει και εχει αρωμα Αιγοκερω!!! :laugh:
Βρε Αγγελική μου μας παρεξήγησες. Εγώ και ωροσκόπο και ηλιακό έχω αιγόκερω. Αλλά προς το παρόν δεν έχω δει δείγματα συμφεροντολογίας, ουτε σεQuote:
Originally Posted by Αγγελικη
γνωστούς μου, ούτε στον εαυτό μου.
Οι γνωρίζοντες έστω και λίγο αστρολογία βάζετε και κανένα χαμογελάκι για να φαίνεται ότι το τόπικ είναι ανάλογο γιατί θα μας πάρουν με τις κοτρώνες όταν φαίνεται ντεφάκτο μια άποψη. :toung:
Θα συμφωνησω μαζι σουQuote:
Originally Posted by panther
Επισης οσοι εχουν πολλους πλανητες στον αιγοκερο:)
Quote:
Originally Posted by ScP
:idea: :idea: :idea: :idea: :cry: :cry: :cry: :embarrest :embarrest :embarrest
Συγνωμη kiara μπορει καποια αλλα στοιχεια του ωροσκοπιου σου να το εξισσοροπουν:embarrestQuote:
Originally Posted by kiaRRa
Ξεκινησα αυτο το θεμα φιλοι και φιλες, επειδη ανακαλυψα εκπληκτη οτι ατομα που γνωριζω πολυ καλα οτι δρουν ετσι, ειναι Υδροχόοι!!! Δεν ξερω περισσοτερα αστρολογικα στοιχεια γι αυτους, εκτος απο την σοβαρη πιθανοτητα να εχουν σημαντικη επιρροη απο Καρκινο....Και δεν ξερω αν εχει σχεση, το οτι ειναι γυναικες! :smile1: :weird: