Re: ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΖΩΔΙΟ!
αγαπητη xrusa,
ν'αλλαξεις ζώδιο κομματακι δύσκολο το βρισκω.:smile1:
Ποιος ειναι ο ωροσκόπος σου,δεν μας είπες;Μας λες επισης οτι περασε ο Κρονος απο το ηλιακό σου ζωδιο τον Ζυγό, αλλα στην πραγματικοτητα ήταν στον Καρκίνο και τώρα βρισκεται στον Λέων!
Προφανως κάπου μπερδευεσαι!
Σου δίνω ένα Ταύρο μου δίνεις 2 Ζυγούς γιατί είναι και καλοθρεμένος έτοιμος για αρένα;
Quote:
Originally Posted by Dell Piero
Σου δίνω ένα Ταύρο μου δίνεις 2 Ζυγούς γιατί είναι και καλοθρεμένος έτοιμος για αρένα;
AXAXAXAXA :laugh:
Μια σελήνη στον Λέοντα στο 8 παρακαλώ:nuts: :weird:
Συγνώμη για αυτό :amazed:
Δεν γίεται δυστυχώς να αλλάξεις κάτι,εκτός αν μπορείς να ξαναγεννηθείς. Πρέπει να αποδεχόμαστε τους εαυτούς μας όπως είναι και να αντιμετωπίζουμε κάθε τυχόν δυσκολία που προκύπτει με στοιχελια του χαρακτήρα μας (και του χάρτη μας) που δεν είναι ίσως εμφανή
Quote:
Originally Posted by Marlene
AXAXAXAXA :laugh:
Μια σελήνη στον Λέοντα στο 8 παρακαλώ:nuts: :weird:
Συγνώμη για αυτό :amazed:
Δεν γίεται δυστυχώς να αλλάξεις κάτι,εκτός αν μπορείς να ξαναγεννηθείς. Πρέπει να αποδεχόμαστε τους εαυτούς μας όπως είναι και να αντιμετωπίζουμε κάθε τυχόν δυσκολία που προκύπτει με στοιχελια του χαρακτήρα μας (και του χάρτη μας) που δεν είναι ίσως εμφανή
Πάντως εγώ προτείνω να ξαναγεννηθείς :toung:.
Συμφωνώ μαζί σου, μην απογοητεύεσαι! πάντα θετική σκέψη!
χρύσα
Γράψε γράμμα στον Άγιο Βασίλη και ίσως μπορεί κάτι να κάνει.Πιθανόν να μπορεί να σταματήσει την τροχιά του κρόνου,που ξέρεις??? Αν ζορίστηκες από το πέρασμά του κρόνου στον καρκίνο, μέσα στον δευτερό σου οίκο, γιατί από κει βγήκε πέρυσι το καλοκαίρι, τότε έχεις πάρει μια ιδέα το τί σε περιμένει όταν περάσει πραγματικά από τον Ζυγό. Εκεί έχεις μια φοβερή σύνοδο 4 πλανητών. Ήλιος, Ερμής, Σελήνη, Πλούτωνας όλοι στον 5ο οίκο σου.
Τότε θα δείς πόση δύναμη θα αποκτήσεις.
Quote:
Originally Posted by sagimoon
χρύσα
Γράψε γράμμα στον Άγιο Βασίλη και ίσως μπορεί κάτι να κάνει.Πιθανόν να μπορεί να σταματήσει την τροχιά του κρόνου,που ξέρεις??? Αν ζορίστηκες από το πέρασμά του κρόνου στον καρκίνο, μέσα στον δευτερό σου οίκο, γιατί από κει βγήκε πέρυσι το καλοκαίρι, τότε έχεις πάρει μια ιδέα το τί σε περιμένει όταν περάσει πραγματικά από τον Ζυγό. Εκεί έχεις μια φοβερή σύνοδο 4 πλανητών. Ήλιος, Ερμής, Σελήνη, Πλούτωνας όλοι στον 5ο οίκο σου.
Τότε θα δείς πόση δύναμη θα αποκτήσεις.
Ελα καλεεεεεεεε!!!!!
Μην με τρομαζεις απο τωρα!!!!!!
Φτου,φτου,φτου,φτου!!!:amazed: :toung:
Quote:
Originally Posted by Αγγελικη
Ελα καλεεεεεεεε!!!!!
Μην με τρομαζεις απο τωρα!!!!!!
Φτου,φτου,φτου,φτου!!!:amazed: :toung:
Μην τρομάζεις Δέν είν' κακό, σε καλό θα σου βγεί!!!
Ενημερώστε με παρακαλώ ποια ώρα γίνονται οι αλλαγές :)
Εγώ θέλω απλά να αλλάξω αφροδίτη... πρέπει να έχω και την απόδειξη μαζί;
Στους ιχθύες την έχω και με ταλαιπωρεί χρόνια τώρα :sad:
Πάντως εγώ δεν αλλάζω ζώδιο με τίποτα! Τώρα που θα μπεί και ο Διας στον Τοξότη? Ποιός με σταματάει το 2007... Μία μεταμόσχευση εγκεφάλου θα μου ήταν πιο χρήσιμη:wacko: