Ποσο συχνα ερωτευομασε;
Ερωτευομαστε και αγαπαμε πραγματικα ή απλως αισθανομαστε την αναγκη να ειμαστε διπλα σε καποιον;
Printable View
Ποσο συχνα ερωτευομασε;
Ερωτευομαστε και αγαπαμε πραγματικα ή απλως αισθανομαστε την αναγκη να ειμαστε διπλα σε καποιον;
Πόσο συχνά ξεχνάμε ότι το σάιτ που βρισκόμαστε είναι αστρολογικό και όχι γενικού ενδιαφέροντος;
Αγγελικούλα,Quote:
Originally Posted by Αγγελικη
Νομίζω ότι πολύ συχνά αισθανόμαστε την ανάγκη να είμαστε δίπλα σε κάποιον, αρκετές φορές νοιαζόμαστε για διάφορα άτομα, δύο με τρεις φορές ερωτευόμαστε (σε όλα μας την ζωή) και πιστεύω ότι μια φορά αγαπάμε αληθινά! (άντε δύο ... το πολύ).
Εγώ έχω αγαπήσει πραγματικά μόνο μια φορά (αν και είμαι μικρή ακόμη :cheesy:), αλλά τις υπόλοιπες φορές απλά νοιαζόμουν για τους γύρω μου και ήθελα να είχα κάποιον να με σκέφτεται και να με νοιάζετε. Αυτά.
Φιλάκια
Είμαι σίγουρη ότι δεν το έχει ξεχάσει ... και κάπως θα το συνδέσει με την αστρολογία!!!:toung::toung::toung::toung : (χιούμορ ήταν αυτό - Μην με κυνηγήσεις)!!!Quote:
Originally Posted by Dell Piero
Σε αυτό το θέμα δεν υπάρχει ποσότητα αλλά ποιότητα.
Ο περισσότερος κόσμος μπερδέυει τον ενθουσιασμό με τον έρωτα.
Ενας άνθρωπος ερωτευεται τουλάχιστον στην ζωή του πραγματικά 2 φορές.
Και το έχω δει σε ανθρώπους δικους μου και στον εαυτό μου.
αγαπαμε μία φορα στη ζωή μας!
ερωτευόμαστε περισσότερες αλλά όχι τόσες όσες νομίζουμε!
ενθουσιαζόμαστε όλη την ώρα!
και πάντα θέλουμε να έχουμε κάποιον δίπλα μας και να αλληλονοιαζόμαστε συνέχεια!
το κακό είναι το μπέρδεμα ανάμεσα σε ενθουσιασμό και έρωτα! ποια είναι τα όρια?
μπορούμε ευκολα να τα διαχωρίσουμε? εγώ ακόμα το παλεύω και μπερδεύομαι ακόμα περισσότερο!
αυτά:)
Ποιά ειναι τα ζωδια που ερωτεύονται συχνότερα,ευκολότερα;Πόσο σημαντκό ρόλο παίζει ο ωροσκόπος σ΄αυτό, οι όψεις που κάνουν οι πλανήτες;Σε γενικότητες θα έλεγα πως τα ζώδια της φωτιάς ενθουσιάζονται περισότερο απο άλλα λόγω παρορμιτισμού.Εχω δίκιο;Βοηθήστε με...:blink1:
νομίζω πως τα ζώδια του αέρα είναι πρώτα όσον αφορά τον ενθουσιασμό!
αυτή η "τρέλα" τους και η παρόρμηση τα οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα!
δεν ξέρω αν τα ζώδια της φωτιάς είναι στην ίδια κατηγορία αν και μπορεί να είναι
θεωρώ όμως ότι τα ζώδια του νερού είναι αυτά που ερωτεύονται βαθιά και βαριά γι'αυτό και πληγώνονται πολύ...πάρα πολύ...
από κει και πέρα νομίζω πως τα ασφαλέστερα σε τέτοια θέματα είναι τα ζώδια της φωτιάς...πατάνε γερά στα πόδια τους και έχουν λογική που τους σώζει!
δεν ξέρω αν ο ωροσκόπος παίζει ρόλο σε κάτι τέτοιο αλλά θα ήθελα να μάθω αν ισχύει κάτι τέτοιο...τι μπορώ να πάθω εγώ το διδυμάκι με το ψαράκι ωροσκόπο;;
ίσως και να έχεις δίκιο... κουβαλάμε ίσα με 50 κιλά ενθουσιασμό... αυτό είναι αλήθεια... τουλάχιστον εγώ, ως τοξοτίνα, με πιάνω να ενθουσιάζομαι συχνά, αλλά μετά μου φεύγει...Quote:
Originally Posted by SONIA64
Ετσι ειναι οι Τοξότες μαρουλάκι μου.Εγω που ειμαι Κριάρι άστα και βράστα.Το φέρω βαρέως ειδικά αν ο άλλος αντισταθεί λιγάκι..ε!τρελοκομείο η καταστασή μου.Τον θέλω και αν δεν τον έχω μόνιμα κοντά μου σκάω και μένω κολημμένη για πολύ καιρό!χρόνια μπορώ να σου πω.Κάτι σαν εξάρτηση που λένε.Διαμορφώνω την ζωη μου κατα τέτοιο τρόπο που αυτός να ειναι το Α και το Ω της μέρας και της νύχτας μου.Αστα μαρουλάκι.Μεγάλη πίκρα:sad:Quote:
Originally Posted by marouli