Πολύ πιο όμορφο αυτό το layout!!!! :) :)
Πολύ καλή επιλογή!!
:love:
Printable View
Πολύ πιο όμορφο αυτό το layout!!!! :) :)
Πολύ καλή επιλογή!!
:love:
Συγχαρητήρια!!!
Η επιλογή της γραμματοσειράς νομίζω είναι που κάνει την ουσιαστική διαφορά:idea:
Α.
Οι αλλαγές πάντα είναι προς το καλύτερο!!!!:) Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα για την γραμματοσειρά.
Στην ουσία δεν είναι αλλαγή. Είναι μια εναλλακτική πρόταση. Θα υπάρξουν και άλλες στο μέλλον διότι περί ορέξεως και χρωματικών γούστων όπως και γραμματοσειρών κολοκυθόπιτα.
Έτσι έχουμε διπλή επιλογή προς το παρών, είτε από τον Πίνακα ελέγχου μας είτε από το τέλος της σελίδας να διαλέξουμε ποιο στυλ εμφάνισης μας ταιριάζει καλύτερα.
Το βρίσκω αρκετά καλό, γενικά οι αλλαγές που βλέπω μέχρι τώρα είναι προς το καλύτερο.Εύγε!;)
Σε σάιτ αστρολογίας, η οποία θεωρητικά μας δίνει τα εφόδια για να βελτιώσουμε πράγματα, οι αλλαγές ήταν δυνατόν να είναι προς το χειρότερο; :cheesy:
Δεν το συζητώ... συνέχεια μας ξαφνιάζετε θετικά!! Αισθητή διαφορά! Όντως η γραμματοσειρά και όλο το lay out (δεν ξέρω πώς λέγεται ο όρος στη γραφιστική...!!!:bigsmile: :bigsmile: ) είναι πολύ πετυχημένα!
Συνεχίστε έτσι!!!! :smile1:
Very cool!!!!Bravo!:bigsmile:
Τι να πω!! Κάθε μέρα που θα μπω και μια καινούρια έκπληξη!! Μπράβο λοιπόν!:toung: Αυτό δείχνει πως ενδιαφέρεστε πραγματικά για το σάιτ και τα μέλη του και χαίρομαι που το δείχνετε με τόσους πολλούς τρόπους!! Μου άρεσε πάρα πολύ η καινούρια γραμματοσειρά, αλλά και τα καινούρια εικονίδια!! :love:
Μου αρεσουν πολυ τα χρωματα και η καινουρια γραμματοσειρα, αλλα αυτο που μου αρεσει πιο πολυ ειναι οτι το βρισκω πιο λειτουργικο! Και στα καλυτερα λοιπον!!:idea: