-
Εορταστικό κλίμα
Το MyHoroscope ντύθηκε στα γιορτινά του :)
Είχα ζητήσει τη Γνώμη σας και απ' ότι φαίνεται η ψηφοφορία δεν θα ανατραπεί. Καθώς θα πλησιάζουν οι μέρες της γέννησης του Θεανθρώπου θα έχω προλάβει να ολοκληρώσω κάποιες ατέλειες.
Έχουμε να στολίσουμε και το δέντρο μας να ετοιμάσουμε το μεγάλο μας διαγωνισμό με τα δεκάδες δώρα, να συγκεντρώσουμε το υλικό των προβλέψεων για το 2006 που ετοιμάζεται να ανατείλει και πολλά άλλα.
Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τον ενδιαφέρον που δείχνετε για το MyHoroscope. Και εγώ και οι πολύτιμοι συνεργάτες μου θα σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και θα ανταποδώσουμε την αγάπη.
-
Re: Εορταστικό κλίμα
AAAAAAAAAAAAA TI ΩΡΑΙΟΟΟΟΟΟΟ :love:
-
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΟΟΟΟ.
-
-
Ευγε scp!Πολυ ΜΕ αρεσει!:toung:
-
Ουαου!!!!!!!!!:nuts::nuts::nuts:
Είναι καταπληκτικό!!!Προτιμώ το κόκκινο - είναι πιο ζεστό χρώμα.
Μπράβο σας!
-
Καλημέρααα!!! Αχ μας φτιάξατε την ημέραααα!!!
Η αλλαγή είναι υπέροχη!! Εχω την εντύπωση ότι το κόκκινο του πάει πιο πολύ...! Μήπως να υιοθετηθεί γενικότερα;; Πάντως τώρα εν όψει των Χριστουγέννων, είναι όχι απλά ιδανικό...αλλά και "ανεβαστικό" (αν υπήρχε τέτοια λέξη...!) :cheesy: :cheesy:
Εύγε στον ScP και τους συνεργάτες! Υπέροχη δουλειά!
-
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ. ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΜΕΣΩΣ, ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΙΔΕΕΣ.:bigsmile:
-
Μπράβο, πάρα πολύ ωραίο!!!!!!!!!
-
Ε....μα είναι καταπληκτικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Περιμένω και δεντράκι στολισμένο!!
Και την παραμονή των χριστουγέννων κατα την είσοδο μου στο site θα ήθελα να ακούσω τα κάλαντα και κατα την παραμονή μου ήθελα να ακούω χριστουγενιάτικα τραγουδάκια!!!:blink1:
Raingirl