Originally Posted by
mersini1
Καλησπερα:)Εχω μια απορια σχετικα με την διελευση του β.δεσμου που δεχομαι.Θελω να καταλαβω αν ο β.δεσμος διελαυνοντας απο ενα γενεθλιο οικο ειναι σε θεση να ενεργοποιησει γενεθλια οψη.Οι γενεθλιοι δεσμοι βρισκοντα στον αξονα 5/11 Αυτη την στιγμη εχω αντιστροφη των δεσμων. Ο β.δεσμος διευλανει απο τον 5ο γενεθλιο μου στον τοξοτη.Πρωτα θα κανει τετραγωνο με γενεθλια αφροδιτη κ σεληνη ενεργοποιοντας το γενεθλιο μεσοδιαστημα σεληνης/αφροδιτης και την αντιθεση μεταξυ τους και μετα θα κανει συνοδο με τον γενεθλιο ουρανο του 5ου οικου μου,και συνοδο με δια του 4ου οικο,ενεργοποιωντας την γενεθλια συνοδο δια ουρανου.Κοιταζοντας ομως και διελευσεις ειδα οτι πολυ αργοτερα προς το τελος του 2012,ο διας απο τον 11ο θα τετραγωνισει ολα αυτα τα σημεια που προανεφερα,και θα κανει και αντιθεση με ουρανο ενεργοποιοντας την συνοδο που εχω.Αυτεςοι οψεις που αναφερω σχετικα με β.δεσμο επειδη ειναι σε αναδρομη πορεια και ευρισκομενος στην θεση του νοτιου δεσμου μηπως εχει σχεση με παρελθοντικες μισοτελειωμενες καταστασεις που ερχονται ξανα στο προσκηνιο;Ξερω οτι βεβαια υπερεχει ο διας αλλα μου εκανε εντυπωση που κανουν τις ιδιες οψεις,και δεν ξερω αν πρεπει να δωσω σημασια στον β.δεσμο επειδη κινειται αναδρομα παρα μονο στις οψεις του δια αργοτερα.οι και οι 2 εχουν να δωσουν διαφορετικα .πιθανα γεγονοτα