Αστρολογική ανάλυση της Διακυβέρνησης Παπαδήμου
Η ανάλυση αυτή έχει ως θέμα της την ανάληψη της προεδρίας της Κυβέρνησης απο τον κ. Λουκά Παπαδήμο αλλά και το κυβερνητικό σχήμα που προέκυψε μετά απο την απόφαση των αρχηγών των τριών κομμάτων (Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα, Νέα Δημοκρατία, και Λαικός Ορθόδοξος Συναγερμός) να δώσουν - έστω με τον τρόπο που την έδωσαν - τη συγκατάθεση τους για τη δημιουργία μιας μορφής συγκυβέρνησης.
Η τελετή της ορκομωσίας είχε αρχικά ορισθεί για την 14:00 της 11ης Νοεμβρίου για να αναβληθεί και τελικά να μετατεθεί χρονικά για τις 16:00 της ίδιας ημέρας. Οι έμπλοκές στις διαπραγματευσεις μεταξύ των κομμάτων αλλά και οι ιδιαίτερα πιεστικές συνθήκες κάτω απο τις οποίες σχηματίστηκε αυτή η κυβέρνηση λίγο έλειψε να οδηγήσουν και σε νέα αναβολή αφού το κυβερνητικό σχήμα ανακοινώθηκε ακριβώς στις 16:00, την ώρα δηλ που είχε ορισθεί η έναρξη της ορκομωσίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι το δεύτερο μέρος της τελετής, αυτό της ορκομωσίας των υπουργών, καθυστέρησε επίσης επειδή δεν είχαν ετοιμασθεί οι ...πάπυροι που υπογράφουν τα μέλη της νέας κυβέρνησης μετά την λήξη της ορκομωσίας...
Αστρολογική ανάλυση της Διακυβέρνησης Παπαδήμου (1o μέρος)
Νομίζω πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι πολύ καλή η ανάλυση και ευχαριστούμε τον συγγραφέα.
Αν καταλαβαίνω καλά Ηρακλή, τον προσδοκώμενο σύντομο βίο της κυβέρνησης τον εξηγείς από την αντίθεση του Κρόνου με τον Ωροσκόπο που θα γίνει ακριβείας όπως λες στις αρχές Φεβρουαρίου όταν και ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος. Επίσης θεωρείς το γεγονός ότι τότε ο Δίας γίνεται ορθόδορμος και απομακρύνεται από τον Ωροσκόπο, σαν μια ένδειξη ότι δεν τον υποστηρίζει. Έχω μια ένσταση εδώ γιατί δεν ξέρω αν μια αντίθεση ακριβείας Κρόνου – Δία πάνω στον ορίζοντα του χάρτη θα έφερνε κάτι καλό για την κυβέρνηση. Μάλλον ο Δίας θα μεγαλοποιούσε τα προβλήματα. Επίσης δεν ξέρω γιατί η κυβέρνηση να πέσει όταν ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος κι όχι όταν θα ξαναπεράσει από την ακμή του 7ου σαν ορθόδρομος πια.
Με βάση τις παρατηρήσεις αυτές και το γεγονός ότι ο κυβερνήτης του χάρτη (Άρης) φαίνεται να έχει ισχυρή υποστήριξη από το Μεγάλο Τρίγωνο, θα ήθελα τη γνώμη σου στο κατά πόσο η κυβέρνηση αυτή θα έχει τόσο σύντομη διάρκεια όσο λένε.
Re: Αστρολογική ανάλυση της Διακυβέρνησης Παπαδήμου (1o μέρος)
καλησπέρα σας !
το δεύτερο μέρος του άρθρου - με μια μικρή καθυστέρηση - δημοσιεύτηκε εδώ
cosmo-BioLOGy: Αστρολογική ανάλυση της Διακυβέρνησης Παπαδήμου ( δεύτερο μέρος )
θα το έκανα copy/paste αλλά επειδή δεν ξέρω πως ακριβώς θα βγεί εδώ προτιμώ να το αφήσω στο τεχνικό team του myhoroscope.
Κοραλλία γενικα προτιμώ να ασχολούμαι με τάσεις και δυναμικές πάρά με πρόσωπα. Αν δεν ήταν ο "άτιμος" ο Παπαδήμος θα ήταν κάποιος άλλος τίμιος Παπαδήμος.αλλά πάντα...Παπαδήμος.
Το σημαντικό είναι ότι σε δύο ευρωπαικές χώρες τεχνοκράτες παραμερίζουν τους πολιτικούς και αναλαμβάνουν ηγετικούς ρόλους χωρίς τη νομιμοποίηση που μόνο μια εκλογική διαδικασία μπορεί να προσφέρει, αλλά παρόλαυτα με τη σιωπηρή αποδοχή των λαών των δύο αυτών χωρών. Αυτή είναι η μεγάλη εικόνα που τελικά περικλείει και την ουσία της υπόθεσης. Είναι φανερό ότι ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ετοιμάζει "κάτι". Και αυτο το "κάτι" μάλλον δεν θα μας αρέσει...
Στο θέμα του Τ-τετραγώνου με συμμετοχή του Ήλιου δεν θα συμφωνήσω επίσης :) αφού η μεγαλύτερη ανοχή που μπορώ να δώσω σε μια όψη τετραγώνου είναι 5 μοίρες ( και με τις σχετικές... τύψεις ). Οι 9 μοίρες ανοχής πάντως ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια της δικής μου ανοχής ! :D
Αγαπητή taurine σε ευχαριστώ πολύ για το θετικό σου σχόλιο. Η παρατήρηση σου είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα και θα την τσεκάρω. Με την άποψη σου για τη νέα κυβέρνηση συμφωνώ επίσης.
καλό βράδυ σε όλες και όλους !
Re: Αστρολογική ανάλυση της Διακυβέρνησης Παπαδήμου (1o μέρος)
Ηρακλή μου, για μένα το σημαντικό είναι ότι σε δυο ευρωπαϊκές χώρες δεν παραμέρισαν τεχνοκράτες τους πολιτικούς αλλά ουσιαστικά τραπεζίτες τους πολιτικούς και αυτό φυσικά μας δείχνει ότι ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω κάτι ετοιμάζει. Συμφωνώ με την παρατήρηση σου ότι πήραν ηγετικό ρόλο χωρίς την νομιμοποίηση μιας εκλογικής διαδικασίας κι ότι αυτό έχει σχέση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.
Στο ταυ τετράγωνο προσωπικά δίνω ανοχή 12ο, ιδιαίτερα εδώ όπου συμμετέχουν τα φώτα. Δηλαδή, σ' αυτό τον χάρτη το σημαντικό είναι ότι και τα δυο φώτα καθώς και ο κυβερνήτης του ωροσκόπου εμπλέκονται με δυσαρμονικές όψεις με τον Ποσειδώνα.