Originally Posted by
roubini
Σ ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου!!!!
Η αληθεια ειναι οτι δεν κανω σωστες επιλογες και ειναι εις γνωσην μου..ισως να φοβαμαι και τη δεσμευση..αλλα επηδη ειμαι λιγο αρχαιο κεφαλι θελω ο αλλος να με κατακτησει..να τρεξει λιγο βρε παιδι μου :toung:!!!που ειναι αυτοι οι αντρες??
Οταν με φτασουν σε σημειο να τρεξω εγω απο πισω τους και τους κανω ερωτικη εξομολογηση...την αλλη μερα μη τον ειδατε τον Παναη please wait 2 seconds for an uncompressed image, or press Ctrl+F5 for original quality page την εχω κανει μ ελαφρα γιατι ξενερωνω οταν παιρνω αυτη την θεση...
Ο αρης μου με την αφροδιτουλα μου βρισκονται στον 9ο οικο και κανουν παρα πολυ καλες οψεις:τριγωνο με ποσειδωνα στον 5ο,τριγωνο με κρονο και ωροσκοπο στον 12ο,εξαγωνο με σεληνη στον 11ο...η μονη ασχημη οψη ειναι η αντιθεση με τον πλουτωνα στον 3ο..μια χαρα ως εδω...εκτος τον πλουτωνα...
Μας τα χαλαει ο κυβερνητης του 7ου ομως...αχ αυτος ο ουρανος!!!(7ος υδροχοος)
Βρισκεται στον τεταρτο και κανει αντιθεση με μεσουρανημα και ερμη και...τετραγωνο με κρονο και ωροσκοπο :wacko: απλα δεν υπαρχει!!!
Βασικα δεν ξερω τι να πω...εχω συνηθισει στη μοναξια μου αλλα ωρες ωρες με βαραει κατακουτελα...ασε που κι αυτα που βλεπω γυρω μου,λεω...μιαααααα χαρααααα ειμαι και μονη μου!!!!