Re: Arnold Schwarzenegger... Σκανδάλων συνέχεια!
Ε καλά , ούτε έγκλημα έκανε , ούτε κάτι περίεργο. Το σκάνδαλο "ενδιαφέρει" ίσως από αστρολογική πλευρά; όταν λέμε σεξουαλικές εμμονές ;
Εξαρτάται από ποιά σκοπιά βλέπει κανείς ένα σκάνδαλο. Το οποιοδήποτε σκάνδαλο λαμβάνει διαφορετικές διαστάσεις όταν και εφόσον κανείς μπορεί να εξηγεί τα πράγματα αο μία διαφορετική θεώρηση. Ο Αρης του Εξολοθρευτή σε σύνοδο με τον Ουρανό στον οίκο της ηθικής, και ο ΠΟσειδώνας πλανήτης της ηθικής σε ένα λάθος ζώδιο στον οίκο της οικογένειας, και όλοι αυτοί οοι τρεις πλανήτες στις δυσχερείς όψεις που αναφέρονται στο άρθρο, δεν αφήνουν -σε έναν αστρολογικά σκεπτόμενο άτομο - να περιορίσει την σκέψη και την ηθική του σε ένα σεξουαλικό σκάνδαλο. Αντίθετα, τον κάνει να οργίζεται και μόνο στην ιδέα ότι ένας τόσο διάσημος -υποτίθεται για όλους μας υγιές κοινωνικό πρότυπο - μας σοκάρει και μόνο στην ιδέα 4 παιδιών που μετά την αποκάλυψη του πατέρα τους διασύρονται παγκοσμίως δίχως αυτά να έχουν φταίξει σε τιποτε. Οταν καλώς ή κακώς κάποιος γίνεται γονέας, θέλουμε όλοι να ευελπιστούμε πως ανεξάρτητα των όποιων σεξουαλικών προτιμήσεων του, θα σταθεί μέχρι τέλους στο ύψος των άγραφων αλλά απαραίτητων για την ψυχική ισορροπία των παιδιών του ηθικών αν και άγραφων νόμων. Εσεις άραγε πως θα νιώθατε αν ξαφνικά μαθαίνατε ότι ο πατέρας σας, σας κορίοδευε μπροστά στα μάτια σας τόσα χρόνια; Ποιά η βαθύερη αίσθηση σας όταν διαπιστώνατε ότι το παιδί της υπηρέτριας είναι αδελφι σας; Σε ποιά τάρταρα θα πέφτατε εάν ως παιδί της υπηρέτριας ξαφνικά μαθαίνατε ότι αυτός που γνωρίζατε δεν είναι ο πατέρας σας, αλλά ο οικτρά εξαπατημένος σύζυγος μιας υπηρέτριας που έπαιζε και εκείνη το άσχημο παιχνίδι της; Για εμένα όλο αυτό δεν είναι καν ένα σκάνδαλο -όπως δικαίως εκείνο του Στρος - αλλά μία κατ'εξακολούθηση ηθική εγκληματική ενέργεια, που δυστυχώς δεν τιμωρείται με μία φύλακιση, αλλά με την συναισθηματική και ψυχική φυλάκιση τόσων ανθρώπων. Εάν αυτό δεν επισύρει τουλάχιστον σκέψεις ηθικής τάξης ε, τότε αγαπητέ μας φίλε, και εγώ είμαι απλώς ένα ουφο. Ευχαριστώ και που με διαβάσατε αλλά και που ίσως προβληματιστήκατε έστω και λίγο γύρω από τις τοποθετήσεις μου.
Χρυσάνθη Σπίγγου
Καλά, σαφώς κάθε ένσταση ή ερώτημα είναι προϊόν προβληματισμού. Και σαφώς όταν ρωτάμε κάτι , όπως οι πιο πολλοί φίλοι μας πιστεύω, επηρεάζομαι από βιώματα , όσα είναι αυτά στα 31 μου! Πολύ ωραίο το άρθρο και μακάρι να έχουμε πάντα τέτοιους ενδιαφέροντες "αντιλόγους"
Καλή μέρα από Σικελία!
Θερμούς χαιρετισμους φιλε μας απο Σικελία. Ευχαριστω για τα καλα σας λόγια.
Καλό σας βράδυ,
Χρυσάνθη Σπιγγου
Ενδιαφέρον το αρθρο αλλά απορρίπτω κάθετα τους απαξιωτικούς/ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς για τους Γερμανούς και για το ζώδιο των Διδύμων!!!
ωραιο το αρθρο ...να ρωτησω αυτη η ενασχοληση του με την γυμναστικη και δε με το bodybuilding απο που φαινεται μεσα στον χαρτη του??απο οτι ειδα δεν εχει τοξοτη εκτος την ακμη του 6 οικου βεβαια..
το λεω μια και ο τοξοτης ειναι ζωδιο της φυσικης καταστασης...και των σπορ:bigsmile:
Stellamou,
Αν κοιτάξεις λίγο πιο "υποψιασμένα" το χάρτη, τότε θα δεις Ηλιο/Αφροδίτη στον 1ο οίκο, της αυτοέκφρασης και του εγω, αλλά και του "φαίνεσθαι". Το ότι ο Ήλιος βρίσκεται σε έξαρση-αναφορικά με την οικοθεσία- και στην κατοικία του ζωδιακά, συμβάλλει πολύ ωστε το άτομο να ασχοληθεί πολύ με την εικόνα του, και συνήθως επιτυχημένα.
Η αυτοπειθαρχία, ο αυτοπεριορισμός και η τρομερή εγκράτεια που απαιτείται από ένα άθλημα, όπως η σωματοδόμηση, φαίνεται και από τη Σελήνη στον Αιγόκερω και στον 6ο οίκο.
Επικουρικά σου αναφέρω πως η ακμή του 6ου οίκου είναι στον Τοξότη και ο κυβ. του είναι στον 5ο σε τρίγωνο με τον Ερμή, όπου του δινει δύναμη, αγάπη για το άθλημα, και την αίσθηση της διασκέδασης μέσω αυτού.
Τέλος, το πείσμα, η επιμονή και η αντοχή της "εικόνας" του μυώδες κορμιού του στο χρόνο, ειναι κάτι που μπορείς να δεις και από τη σύνοδο Κρόνου/Πλούτωνα στο 2ο οίκο, και σε σταθερό βασιλικό ζώδιο.
Υ.Γ Οι ακμές των οίκων, οι κυβερνήτες και οι όψεις τους, συνήθως βοηθούν στο να λύνεις μερικές από τις απορίες σου.
ευχαριστω taurine για τν αμεση απαντηση... ειμαι αρχαρια μαθαινω ακομα..:toung:
Quote:
Originally Posted by
stellamou
ευχαριστω taurine για τν αμεση απαντηση... ειμαι αρχαρια μαθαινω ακομα..:toung:
Μην στεναχωριέσαι.
Κι εγω αρχάρια...
Κι από ότι φαίνεται έχω πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυ δρόμο μπροστά μου!:cheesy: