Originally Posted by
katiakiss
Καλησπέρα κ. Χ.¶ρχε.
Διάβασα με προσοχή το post 7, μια και το θέμα ταυ-τετραγώνου με έχει απασχολήσει-βασανίσει αρκούντος τον τελευταίο καιρό.
Δεν συνηθίζω να θέτω προσωπικές ερωτήσεις και μου είναι λίγο άβολο λόγω του ότι ο κάθε ένας που διαβάζει, δεν έχει κανένα χρέος να απασχολείται με το προσωπικό «θεματάκι» του καθενός.
Ωστόσο θα μπω στην διαδικασία με όσο πιο γενικευμένο τρόπο μπορώ, ώστε στο ενδεχόμενο απάντησης να έχει κάποιο ενδιαφέρον και για όποιον μπει στον κόπο να διαβάσει.
Στο θέμα μου λοιπόν: Έχω στον χάρτη μου ένα ταυ-τετραγώνου από τα «σκληρότατα» ας μου επιτραπεί να πω. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον κατερχόμενο στον Ζυγό και σύνοδο με Πλούτωνα ταυτόχρονα. Στην κορυφή του ταυ βρίσκεται το Ζενίθ σε σύνοδο με ¶ρη στον Αιγόκερω φυσικά… Και για να συνοψίσω, αυτός ο ¶ρης της κορυφής (και κυβ. ωροσκόπου) κάνει τετράγωνο με ωροσκόπο και τετράγωνο με την σύνοδο Σελήνης\Πλούτωνα στην ακμή του κατερχόμενου.
Αυτή την στιγμή περνάει από εκεί ο Πλούτωνας (περαστικά μου… Καλώς τον δέχτηκα…) Έχει καιρό που προσπαθώ να καταλάβω τι θέλει να πει ο ποιητής, αλλά δεν μπορώ να βρω το μυστικό της αποκάλυψης.
Μήπως εσύ ή ο αγαπητός Ebertin έχετε κάτι παραπάνω να πείτε για αυτό;
Εγώ έχω κλείσει ως γυναίκα και ως ερασιτέχνης αστρολόγος, επίσης.