Καλησπέρα,
εν' όψη της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Ερμή θα ήθελα να ρωτήσω, αν η προηγούμενη μέρα αυτής της πορείας, στη συγκεκριμένη περίπτωση η 9η Δεκεμβρίου ενδείκνυται για συμφωνίες εμπορικής-επιχειρηματικής δραστηριότητας;:love:
Printable View
Καλησπέρα,
εν' όψη της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Ερμή θα ήθελα να ρωτήσω, αν η προηγούμενη μέρα αυτής της πορείας, στη συγκεκριμένη περίπτωση η 9η Δεκεμβρίου ενδείκνυται για συμφωνίες εμπορικής-επιχειρηματικής δραστηριότητας;:love:
Ναι, Μαίρη. Ανάδρομος θεωρείται ένας πλανήτης από την στιγμή που γίνεται στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος.
Εγώ ξέρω ότι τις κινήσεις μας τις κάνουμε πριν από την στάση του ανάδρομου. Εσείς τώρα… Μεγάλα κορίτσια είστε… Να κάνετε ότι καταλαβαίνετε.
Επειδή δεν είμαι σίγουρη ότι έχω καταλάβει. Στις 10 Δεκεμβρίου ξεκινάει η φάση που ο πλανήτης είναι σε στάση και θεωρείται πλέον ανάδρομος;:love:
Ευχαριστώ Κοραλλία για την άμεση απάντηση και Ανδρόνικε γιατί μου θύμισες ότι είμαι μεγάλο κορίτσι. Με ωροσκόπο στους Διδύμους συνέχεια το ξεχνάω.:love::cheesy::love: