Originally Posted by
Firewater
Kαλημέρα :bigsmile:
Πολύ χρήσιμο ποστ, σε ευχαριστώ!
(έχω ακμή 6ου στον τοξότη. Και ακριβώς πάνω στην ακμή στρογγυλοκάθεται ο Ποσειδών ο μέγας :toung: Τρίγωνο και με την Σελήνη μου και περιττό να πω ότι το σπίτι ήταν και είναι.. ζωολογικός κήπος.. ή και στάβλος (όπως το βλέπει κανείς!) Πάντα είχα την ανάγκη να είμαι κοντά τους και είναι μια επικοινωνία που όμοια της δεν υπάρχει, καθαρή αγάπη. Εχω 3 υπέροχα γατάκια, το ένα εκ των οποίων είναι και ανάπηρο :cry: αλλά τα πάει μια χαρά. Ολα τους ήταν αδέσποτα. Επίσης ενυδρείο, 2 θεόχοντρα Κόι κ ένα σαλίγκαρο και τέλος έχω έναν... μαγκούφη κοκατηλ παπαγάλο που του ψάχνω νύφη :embarrest
Δεν έχω οργανωθεί σε φιλοζωική ομάδα αν και πολύ θα το ήθελα. (Κυβερνήτης 11ου Αφρο σε όψη με Ποσειδώνα; ) Φροντίζω να έχω πάντα γεμάτα μπολ με φαγητό και νερό στην αυλή μου για τα αδέσποτα, αλλά και στο γραφείο που με πήραν.... πρέφα και με τιμούν καθημερινά με την παρουσία τους, ακόμα και τα περιστέρια.
Εχω περιθάλψει αρκετές φορές τραυματισμένα ζώα, γάτες, πουλιά, νεοσσούς.. μέχρι και έναν γρύλλο (το έντομο, όχι αυτό που αλλάζεις λάστιχο) :bigsmile:
(οfftopic)
Μιας και λέμε για ζωάκια απλά να προτίνω σε όποιον θέλει ποτέ να έχει ένα κοντά του, ας ρίξει μια ματιά πρώτα γύρω του, υπάρχουν πραγματικά πολλά υπέροχα πλασματάκια εκεί έξω στο δρόμο, που θα εκτιμούσαν πολύ ένα σπιτικό.
(οfftopic)
@paraskeyh
Το κοκατηλ στο άβαταρ, είναι δικό σου; Είναι κουκλί!
Ευχαριστώ :love: