ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΝΑ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ και προσωπικοι πλανητες φυσικα απλα εγω πηρα αυτο το μερος του χαρτη γιατι αυτο δεν μπορω να αναλυσω μονη μου δυστηχως και ρωτησα εσενα . φυσικα εχω και αλλεσ οψεις με ολους τους πλανητες απλα εμεινα σε αυτο. μπορεις να μου πεισ αν σε βοηθησα? ευχαριστω
καλη μερα Αννα. Μπορω να σε ρωτησω ? σε προοδευμενο χαρτη οταν βλεπουμε συνοδους μεγαλων πλανητων μεταξυ των ιδιων τι σημαινει ? πχ του κρονου μεταξυ κρονου ουρανο με ουρονο κ πλουτωνα με πλουτωνα. μπορει να με βοηθεισεις με λιγα πραγματα να μην σε κουραζω ? ευχαριστω
ωραια Κ. Αννα οι συμβουλες σας ηταν κατατοπιστικες . Θα περιμενω να δω τι θα γινει κ αν απλως θελει να ειμαστε φιλοι οκ . καλυτερα ετσι παρα να χασω αυτον τον ανθρωπο. ευχαριστω πολυ φιλια
ευχαριστω που μου δωσατε μια απαντηση σας , εχω να πω πως οντως φοβαμαι να δεσμευτω αλλα μαλλον αυτο ειναι συνειδητα γιατι εχω κολλησει σε αυτον τον ανθρωπο , γιατι νιωθω οτι ειναι ο ερωτας της ζωης μου και οπως εινια προφανες δεν ενιωσα ποτε ετσι για καποιον παρα μονο για αυτον και θα νιωθω παντα και οπως λενε οταν καποιος ειναι ερωτευμενος εχει το ενστικτο για το ετερον ημισι του αν πραγματικα ζηταει κατι η οχι, και εγω νιωθω οτι κατι ζηταει παλι απο εμενα γιατι εμφανιστικε ξαφνικα απο το πουθενα. το θεμα ειναι οτι ναι φοβαμαι γιατι εχουν γινει πολλα ως τωρα με το συγκεκριμενο ατομο και κανω εγω ενα βημα πισω τωρα πια και εχω ενα αισθημα αυτοσυγρατισης. Παλαια ημουν οπως λετε ηθελα να ασχολητε μαζι μου οπως και εκεινος ηθελε το ιδιο τωρα ομως και να θελω το κρυβω για να μην νιωθει πιεση και τρομαξει, ομως πιστευετε με βαση τα αστρολογικα δεδομενα οτι θα τα βρουμε παλι? αν θελετε μου λετε . ευχαριστω για ολα
Καλησπέρα κ.Αννα. Θα ήθελα να ρωτήσω κατι και εγω αν δεν σας κουραζω. Εχω ενα θεμα με την προην σχεση μου. αΝ ειναι δυνατον να με συμβουλευσετε η να μου πειτε με 2 λογια αΝ θα είμαστε και παλι μαζι κ γενικα αν οχι τι θα γινει.Να παω να μενω εκει που μενει μπας και ειμαστε μαζι? τι να κανω?Τι να κανω δεν ξερω. Δεν θελω να χασω εναν τετοιο ανθρωπο. Τα στοιχεια μας --> εγω 06.05.87 στις 1 και 42 τα μεσανυχτα στην φλωρινα και εκεινος 20.02.78 στις 00 30 στις σερρες.ΕΠΙΣΗς τι θα γινει επιτελους με το θεμα εργασια? θα βρουμε? Αν ειχα μια απαντηση σας θα σας ημουν ευγνωμων. ευχαριστω!!!
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.