Στις 6 τελικα η συναντηση
Γεια!!! Μυνημα προς ολους! Αυτη τη Κυριακη (5-10) θα κανονισουμε συναντηση οπως καναμε κ παλαιοτερα με οποια μελη του σαιτ θελουν! Στο σταθμο Μοναστηρακι στις 7! Στο blog εχει ηδη ανακοινωθει! Οποιος θελει να ερθει και εχει αποριες ας μου στειλει μυνημα! Θα χαρω να σας δω! :cheesy: Αν θελετε στειλτε το μυνημα παρακατω
xexe! γεια μας!
Αχου το μωρε! ελα υπομονη εχει ο καιρος γυρισματα!!! Κ που ξερεις μπορει αργοτερα να μπορεις να κανεις διακοπες διαρκειας και να τα σκορπας ανεμελα τα φραγκα! Αντε κ μολις ξεπεραστει και η εντονη ισχυς των αρνητικων αστρολογικων επιρροων βουρ στο ψητο! Παρ τους τα ολα! Ακου να ανοιγουν μπουκαλια στο ακρωτηρι! Σε κανα ακρωτηρι να τους δεσεις!χχιχιχι! Υπομονη φιλτατε! Εγω τον Σεπτεμβρη κοιταξα λιγο και τρομαξα..θα χω κρονο τετραγωνο σεληνη και ωροσκοπο!Εμ τα χω σε συνοδο βλεπεις αυτα! αμαν αμαν θα κανει και με τον ερμη καποια στιγμη εκει μεσα ετσι για να γουσταρουμε! Ασε που ο Πλουτωνακος μας γυριζει παλι κ απο Αυγουστο θα κατσικωθει παλι πανω στον ποσειδωνα μου στον 7ο....Ολα τα καλα τον Σεπτεμβρη οπως βλεπεις....κ ειναι κ αργοι οι ατιμοι! Θα ζησω λες;;; χα χα χα!
Τι να σου κανει μια αφροδιτη στο πρωτο οικο!!! Εχω πηξει! Κ γενικα νεφελωμα στον οριζοντα...αντε να δουμε τι θα γινει απο Ιουλιο και μετα! Καλα ξεμπερδεματα σε ολους μας!!! Ελπιζω να κανεις διακοπουλες να ξελαμπικαρεις και συ!!!εγω εκει βασιζομαι!!! Καλο καλοκαιρι να χουμε! Η εποχη του αναδρομου καλυτερα με πηγε παρεπιμπτοντως σα συμπερασμα το λεω!
poia ejetastiki?:) mia xara pernas me tin afroti ston proto oiko!!!:) ante:) ax, vax. ego den to perimena alla me dialyse o poseidonas (tetragono me dia mou) sta oikonomika. tora me psilophdaei ki kronos opote desame....desame muuuuchooo. elpizo oti esy eisai kala.
Επ τι κανεις εσυ? μ αυτη την εξεταστικη γμτ δε ξερω ποτε θα μπορεσω να ρθω παλι στις συναντησεις....! ΑΑΑΑΑΑ
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.