Αντε ευχομαι να πανε ολα καλα με τη καινουρια στεγη!
Η μετακόμιση τελείωσε! Μένει τακτοποίηση και ο μα-λά-κας ο ...ΟΤΕΣ, για τη σύνδεση, που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και μία εβδομάδα.... Τα λέμε :)
Που εισαι Δημητρη? μετακομιση ε? ασε και γω μαλλον το βλεπω να ρχεται και δε θελω! Αυτος ο αξονας Διδυμου/τοξοτη κατι εχει...Να ναι ο κρονος και ο ουρανος λες? ΠΦΦΦΦ!!!! Αντε ελπιζω να σε δουμε παλι απο κοντα καποια στιγμη! Φιλια στις κουκλες σου!
Κατι πηρε τ αυτι μου ο τι ο Λιακος λεει οτι θα φανε τον Ομπαμα και μετα θ αρχισει η αντιστροφη μετρηση....Αν γενικα επαληθευτουν οι φημες περι μπαμ μπαμ κατω ο Ομπαμα...τοτε μαλλον αντιχρηστος δε θα ναι! χα χ αχα! Οι πηγες ανεπιβεβαιωτες και η αξιοπιστια-εγκυροτητα τους αμφιβολη!! χα χ αχα!
Έτσι είναι. Έχεις δίκιο.
Παντως ασχετα εντελως με οποιοδηποτε σημερινο συμβαν και γενικα μιλωντας...εχω την αισθηση οτι ειναι πολυ ευκολο να γινει πολυ κακο για το τιποτα....
Οκ... Ευχομαι να τα πουμε την αλλη φορα!!!
Ποτε θα σε δουμε ξανα απο κοντα εσενα?
Στις 6 τελικα η συναντηση
Γεια!!! Μυνημα προς ολους! Αυτη τη Κυριακη (5-10) θα κανονισουμε συναντηση οπως καναμε κ παλαιοτερα με οποια μελη του σαιτ θελουν! Στο σταθμο Μοναστηρακι στις 7! Στο blog εχει ηδη ανακοινωθει! Οποιος θελει να ερθει και εχει αποριες ας μου στειλει μυνημα! Θα χαρω να σας δω! :cheesy: Αν θελετε στειλτε το μυνημα παρακατω
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.