s
Conversation Between skorpion and flame
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between skorpion and flame

7 Visitor Messages

1. Σ΄ευχαριστώ αλλά λίγο μακριά είστε για τη στιγμή αυτή για μένα που είμαι στη Ρόδο ξανθιά κούκλα! Ευχομαι στην επόμενη να είμαι κοντά σας. Καλά να περάσετε....φιλιά!
  2. Γεια!!!
    Μυνημα προς ολους! Αυτη τη Κυριακη (5-10) θα κανονισουμε συναντηση οπως καναμε κ παλαιοτερα με οποια μελη του σαιτ θελουν! Στο σταθμο Μοναστηρακι στις 7! Στο blog εχει ηδη ανακοινωθει! Οποιος θελει να ερθει και εχει αποριες ας μου στειλει μυνημα! Θα χαρω να σας δω! :cheesy:

Αν θελετε στειλτε το μυνημα παρακατω
  3. Απλα να διαβασω πιο πολυ πρεπει την επομενη φορα! Μου χαν πεσει κατι θεματακια μαζεμενα και επηρεασε οσο να πεις και την εξεταστικη αυτο! Καλη αρχη! Ολα καλα θα πανε!
  4. Δεν πειράζει που δεν πήγε τόσο καλά η εξεταστική σου. Ίσως είναι σημάδι αυτό για να ανασκουμπωθείς η να αλλάξεις ρότα.....ότι κι αν αποφασίσεις εύχομαι τα καλύτερα!
    Εγώ ξεκινάω μαθήματα στη σχολή μου και έχω φούριες αλλά όλα θα πάνε καλά...φιλιά!
  5. Hello!!! τελειωσε η εξεταστικη αλλα δυστυχως δε πηγε οσο καλα θα ηθελα! Τωρα αυτες τις μερες το ριξα στο εξω και απο αυριο μαζεμα παλι σιγα σιγα! Θα αρχισω και πρακτικη απο Οκτωμβρη....ακομα δε ξερω που...περιμενω....Κατα τα αλλα καλα...τιποτα το συγκλονιστικο....Εσυ τι κανεις?τι νεα?
  6. Καλημέρα τι νέα σήμερα καιρό έχουμε να μιλήσουμε.
  7. Χρονια πολλα κι οτι επιθυμεις!!!!
Showing Visitor Messages 1 to 7 of 7