s
Conversation Between skorpion and white diamond
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between skorpion and white diamond

9 Visitor Messages

1. καλως με!!μάλλον δεν θα τα καταφέρω γιατί έχω ήδη κάποια πλάνα...αλλά ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση!!!να σαι καλά!
  2. Γεια!!!
    Μυνημα προς ολους! Αυτη τη Κυριακη (5-10) θα κανονισουμε συναντηση οπως καναμε κ παλαιοτερα με οποια μελη του σαιτ θελουν! Στο σταθμο Μοναστηρακι στις 7! Στο blog εχει ηδη ανακοινωθει! Οποιος θελει να ερθει και εχει αποριες ας μου στειλει μυνημα! Θα χαρω να σας δω! :cheesy:

Αν θελετε στειλτε το μυνημα παρακατω
  3. αστα...και γω ειναι να μην ξεκινησω αλλαγες...μετα αλλαζω μεχρι και κουρτινες!!lol!!
    πολυ επωδυνο γμτο!!νομιζω επειδη ειμαστε και σταθεροι...ειναι πιο δυσκολο..
  4. αυτοι οι αποχαιρετισμοι ατιμο πραγμα!
  5. ναι βρε...και γω ακουω best...!
    εγω ακουω και ποπ και πολυ ροκ....αλλα συνηθως πιο soft ακουσματα....περναω μια φαση αποχαιρετισμου τωρα γιαυτο!!
  6. Α διευκρινηση οταν λεω best εννοω τον ραδιοφωνικο σταθμο εδω στην Αθηνα (ηλεκτρονικη μουσικη)
  7. χαιρομαι που συμφωνουμε!!! Και γω σπιτι μου δεν ακουω και τα πιο χαρουμενα τραγουδακια (αυτο τωρα μαλλον δεν ακουγεται πολυ καλο!χεχε!) αλλα κανω και διαλειματα με μουσικες τυπου best! Παλι καλα που βγαινω και εξω! χεχε! Οι εβανεσενς μου αρεσουν γενικα αν και τωρα πλεον δε τους ακουω ιδιατερα...εχω φαει κολληματακι με νταουντεμπο μουσικες, τριπ χοπ και γενικα ακουσματα καπως φευγατα....
  8. γεια σου !! σε ευχαριστώ για την αποδοχή!!συμφωνώ με τις απόψειςε σου σχεδόν πάντα και γιαυτό έκανα request...
    ειμαι σε φαση που ακουω αποκλειστικά τέτοια κομμάτια!!!
  9. hello! ωραιο το τραγουδακι των εβανεσενς παρεπιμπτοντως! (στο μεσανυχτα και κατι)
Showing Visitor Messages 1 to 9 of 9