Ελα ντε τι τον εχω τον αρη και την αφροδιτη στο ζυγο! χα χ αχ α! Αφηρημαδα, βιασυνη! Ειμαι και λιγο στο κοσμο μου! χεχε! Ναι απλα τωρα δεν ειμαι πολυ σε φαση γι αυτη τη μεθοδο, γι αυτο ειπα να δω τι παιζει με την απλη....Στο μελλον θα σου ζητησω πληροφοριες! χε χε!...Thanks anyway!
Ε μα και εσυ ....... Που ειναι οι τροποι σου ομορφη σκορπινα ? χεχεχεχεχεχεχε / για τον κυβερνητη του ωροσκοπιου σου δοκιμασε τις θεμελιωδης δυναμεις .. κομματακι βαρυ - θα σου παρει ωρα αλλα αξιζει !!!!!!!
Γεια σου! πλακα πλακα ενα γεια δεν εχω πει τωρα τελευταια! Τι κανεις? Τωρα που ειπα οτι μιλαω για το κυβερνητη του ωροσκοπιου σου κατεβαινει καμμια ιδεα σχετικη με το θεμα?
Ευχαριστω παντως!!!!
xaxaxaxaxaxa ypomoniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ......... xalara !!! oso gia tin metafrasi peri aplanwn oti ksereis kserw ....
Κοιτα καλα λεω, αφου δε βγαινουν ολα εχω ελπιδες!χ αχ αχ α!
Αααα! Τα χω αυτα τα δευτερα εκτος απο κεινο με τα σπορ (καποτε κατι ψιλα εκανα τωρα ειμαι τεμπελα), με το τζογο καμμια σχεση και το ποτο λιγα πραγματα (καλα κανα Π.Σ και διακοπες δε πιανονται φανταζομαι..χεχε!)..Απο καπνισμα καλα παμε(κακα δλδ)...Καταστασεις περιεργες σε σχεση με την οικογενεια? Εδω νομιζω χρειαζομαι μεταφραση...
Ωχ! πολυ ωραια! Τι ηθελα και ρωταγα!χα χ α χα! Καλα το πηγαινες μεχρι να ακουσω αυτο με το αποτομη διακοπη...Ανταλλαγες δεχονται? Δεν μ ενθουσιαζει και πολυ η δυναμη και η εξουσια! Βασικα αυτο το χα διαβασει και γω καπου...απλα επειδη καπου αλλου δεν το ανεφερε αυτο λεω μηπως και τελικα δε πολυ...Ξερεις, οτι δε μας συμφερει...χα χα χα ! Κι αυτος ο ηλιος που παει και πεφτει βρε παιδι!χα χα χα! Τεσπα εγω θα κρατησω τα θετικα! χε χε!
επισης ..... δυσκολια στην σχεση με καποια γυναικα , ενδιαφερων για το μεταφυσικο και ιδιαιτερη ικανοτητα στην λυση μυστηριων , αισιοδοξια και αναλυση... Θα πρεπει να αποφευγεται η εναμοιξη σε καταστασεις "περιεργες " που αφορουν την οικογενεια και μια υπερμετρη ταση για καπνο , ποτο και τζογο.. και φυσικα επιτυχια στα σπορ !!!! ΟΥΦΦΦΦΦΦ..... ΑΥΤΑ !
Λοιπον . θα σου απαντησω εστω απο εδω.... Αρχικα να ξερεις οτι οι απλανεις εχουν σημασια οταν κανουν στενη συνοδο με ανοχη μιας μοιρας περιπου με ακμη οικου η καποιο προσωπικο πλανητη. Οι απλανεις βαριουνται που ζουν επομενως κινουνται με ταχυτητα μερικων λεπτων μεσα σε περιπου 10 χρονια... Για τους απλανεις που ανεφερες θα σου αναφερω οσα βρηκα ... Bungula : Ανηκει στην φυση της Αφροδιτης και του Δια ( + + + ) και δινει δυναμη εξουσια , μεγαλες αποδοχες απο απο το εμποριο αλλα δυστηχως εκφραζει και την αποτομη διακοπη των σχεσεων.
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.