Χαχαα!! Δηλαδή,κινδυνεύω να δημοσιευτούν και οι αλλες;;;;;;!!!!!!Ω θεε μου! Τι τραβάμε και μεις οι πειναλέοι καλλιτέχνες!!!!
Θα σε σκοτώωωωωωσωωωω!!!!!! ΑΥΤΗΝ βρήκες να βάλεις;;;;; Χάθηκε καμμια πιο ντυμένη παιδάκι μου;;;;;;;;;Χαχαχαχαααα εγραψες ρε μέγιστε μπαρμπα-Γιάννη!!
Ααααατιμε!!! Θα μου το πληρώσεις!!Στέλνω σήμα στο σόι μου στα Χανιά, προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις πριν σου σκάσουν με τη μασσσσέεεεραααα!!! Αμάν, πάλιιι στην εσπρέσο, βαρέθηκα ρε παιδί μου, αφού είμαι πλασμένη για το "τεχνη και πολιτισμός" δεν το καταλαβαίνουν τς τς τς!
Κύριε διαχειριστά, Ελπίζω μέχρι αυτήν την ώρα να έχεις: κάψει, σβήσει, εξαφανίσει τις φωτογραφίες μου, αλλιωωωωωωως....ετοιμάσου για βεντέτααα Οοοολε!!!
Σωστά το είπες..αφού ξέρεις, είμαι σεσημασμένο myhoroscope..junkie!!! Όσο για το διάβασμα, ωροσκόπος δίδυμος, ξέρεις εσύ, τα κάνει όλα και συμφέρει, μαθαίνω κείμενο, ριχνω κλεφτές ματιές στο σαιτ,ακούω μουσική, παιδιά σκυλιά κλπκλπκλπ!!
Βρε Γιάννη!!! Σκιάχτηκα με το...φαντασμα!!! Α στο καλό, με αποσυντόνισες απ'το διαβασμα ..χααααχα!!
Ωχ!! Μπερδεύτηκα! ΤΕΤΟΙΟΣ μπλε εγινες ωχωχ να προσέχουμε τι λεμε δλδ χα!!
Εγινες μπλέ!! Αντε, καλό διάβασμα λοιπόν!......χμ και μην ξεχνάς να βοηθάς τους φίλους σου τους...σκράπες!!
Ποοοοοολύ ωραίες οι φωτο!!!! Μπράβο μπράβο!!! Θέλουμε κι άλλες...κλαπ κλαπ κλαπ!!!
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.