s
Conversation Between Δείμων and Ιφιγένεια
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between Δείμων and Ιφιγένεια

1 Visitor Messages

1. Λοιπόν, επειδή σε γενικές γραμμές περιέγραψα το τι ισχύει στο CERN (αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο ερευνητικό κέντρο,όχι μόνο ισάξιου επιπέδου, αλλά πολύ χειρότερων..--για παράδειγμα το πολυτεχνείο όπου σπουδάζω) κι επειδή δε θα ήθελα να απαντήσω ξανά στο τόπικ,δημιουργώντας εντυπώσεις(και πιθανώς διαμαχη μεταξύ μας--μου έχει συμβεί στο παρελθόν//αν και ομολογώ ότι μέχρι τώρα ήσουν πολύ φιλικός και προσεκτικός στις απαντήσεις σου :) ) αποφάσισα να σου απαντήσω εδώ.. όχι για να σου αλλάξω γνώμη--απλώς για να ολοκληρώσω τη δική μου και να έχεις καλύτερη οπτική γωνία των πραγμάτων--πιο κοντινή στη δική μου(και γιατί όχι να συμβεί το ίδιο και σε μένα) :)
    Ωραίο το παράδειγμα σου με τον τιτανικό--τουλάχιστον σε ότι αφορά το που μπορεί να οδηγήσει η ανθρώπινη αλαζονεία...:) Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα και προσθέτω: δεν ήταν κάτι που δεν μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν ακολουθούνταν κατά γράμμα όλοι οι κανονισμοί ασφαλείας--οι οποίοι και είχαν προβλεφθεί / και για τους οποίους είχαν προειδοποιηθεί οι υπεύθυνοι. Θέλω να καταλήξω ότι σε τέτοιες καταστάσεις αν ο ανθρωπος ακολουθεί τη λογική κι όχι τη φιλοδοξία δεν κινδυνεύει--έχουμε το μυαλό ως όντα να προστατεύουμε τον εαυτό μας. ¶υτά τα πειράματα είναι απολύτως καθοδηγούμενα και ελεγχομενα απο ανθρώπους ναι--που όμως η διαφορά εδώ είναι οτι δεν πιεζονται από τη μανία απόκτησης του περισσότερου δυνατού πλούτου που επιτυγχάνεται με την καλύτερη δυνατόν επίδοση. Γιατί τις χρηματοδοτήσεις τους θα τις πάρουν ούτως ή αλλώς-τις έχουν πάρει ήδη-και κανένα απολύτως αποτέλεσμα να μη βρουν και να διακόψουν το πείραμα στη μέση τους. Γιατί εδώ μιλάμε για πειράματα και ερευνητικό τομέα όχι εμπόριο. Κάτι που σημαίνει ότι καμία πίεση ή ανώτερο ανθρώπινο πάθος δεν θα μπορούσε να ωθήσει τους επιστήμονες σε επικίνδυνες ενέργειες. Κι εφόσον το ενδεχόμενο βλακείας τους έχει αποκλειστεί θα μπορούσαμε να πούμε ότι όλα είναι ελεγχόμενα.
    ¶λλωστε με το ίδιο σκεπτικό δικής σου περιγραφής του τιτανικού, θα μπορούσα κι εγώ να προσθέσω κάτι πολύ πιο απλό και καθημερινο-που έχει και πάλι να κάνει με τη μεταφορα μας--δεκάδες χιλιάδες ανθρωποι σκοτώνονται καθημερινά στα αυτοκίνητα, αυτό όμως σημαίνει τι? Οτι δε θα έπρεπε να τα έχουμε εφεύρει?
Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1