Λοιπον?ποια ειναι η γνωμη σου??
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα χαχα Νά σαι καλά χαχαχαχαχαχαχαχαχχα
Επισης μπορεί να είναι κινέζος ή να είναι πολική αρκούδα.....Πόσο βαριέμαι...... Καλά είμαι...δηλ. προσπαθω, γιατί εχω αρκετά νευρα με διαφορα οικογενειακα(ξέρεις περίπου)......και δεν πολυμπαίνω στο site.....Λεω να θέσω νέο ερώτημα τύπου: Είναι ο Καραμανλής το γκόλουμ από το the Lord of the Rings??????????
είναι φοβερό το πόσο μεγάλη έλλειψη χιούμορ μπορεί να έχει ο κόσμος. Αντί να ασχοληθούμε με σοβαρά (όπως πχ πώς ξέρουμε ότι ο αντίχριστος δεν είναι γυναίκα; ), καθόμαστε και ψάχνουμε το αν υπάρχει. Ο mon dieu !!! (Καλά είσαι; χάθηκες πάλι. Εύχομαι να περνάς καλά:) )
Ολα καλά.....πολύ υπερβολική για να μην πω "μεσαιωνική" η συζητηση για τον Αντιχριστο....γιατι να προσωποποιουμε αυτο που ολοι εχουμε μεσα μας, δηλαδη τον κακό μας εαυτό?Το να προσωποποιείς το κακό είναι μοιρολατρικό...π.χ..."ενταξει αφου ήρθε ο Αντίχριστος θα τα καταστρέψει όλα, όποτε εγώ δεν φταιω...είμαι το αθώο πρόβατο...." Απ ότι έχω καταλάβει η Αστρολογία σου δίνει τα όπλα να πολεμήσεις το κακό σου εαυτό.....Σωστα φίλε Μητσο????????????????666-the nymber of the beast//665-the neighbour of the beast....Βοηθεια μας....
Δεν έχω υπόψιν μου κάτι τέτοιο. Αν ήσουν, θα το είχα πληροφορηθεί :) Έχω άκρες με τον εξαποδώ!!! (καλά είσαι; )
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.