s
Conversation Between redrum and Μητσάκος
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between redrum and Μητσάκος

6 Visitor Messages

1. Λοιπον?ποια ειναι η γνωμη σου??
  2. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα χαχα
    Νά σαι καλά
    χαχαχαχαχαχαχαχαχχα
  3. Επισης μπορεί να είναι κινέζος ή να είναι πολική αρκούδα.....Πόσο βαριέμαι......
    Καλά είμαι...δηλ. προσπαθω, γιατί εχω αρκετά νευρα με διαφορα οικογενειακα(ξέρεις περίπου)......και δεν πολυμπαίνω στο site.....Λεω να θέσω νέο ερώτημα τύπου: Είναι ο Καραμανλής το γκόλουμ από το the Lord of the Rings??????????
  4. είναι φοβερό το πόσο μεγάλη έλλειψη χιούμορ μπορεί να έχει ο κόσμος. Αντί να ασχοληθούμε με σοβαρά (όπως πχ πώς ξέρουμε ότι ο αντίχριστος δεν είναι γυναίκα; ), καθόμαστε και ψάχνουμε το αν υπάρχει. Ο mon dieu !!!

(Καλά είσαι; χάθηκες πάλι. Εύχομαι να περνάς καλά:) )
  5. Ολα καλά.....πολύ υπερβολική για να μην πω "μεσαιωνική" η συζητηση για τον Αντιχριστο....γιατι να προσωποποιουμε αυτο που ολοι εχουμε μεσα μας, δηλαδη τον κακό μας εαυτό?Το να προσωποποιείς το κακό είναι μοιρολατρικό...π.χ..."ενταξει αφου ήρθε ο Αντίχριστος θα τα καταστρέψει όλα, όποτε εγώ δεν φταιω...είμαι το αθώο πρόβατο...."
    Απ ότι έχω καταλάβει η Αστρολογία σου δίνει τα όπλα να πολεμήσεις το κακό σου εαυτό.....Σωστα φίλε Μητσο????????????????666-the nymber of the beast//665-the neighbour of the beast....Βοηθεια μας....
  6. Δεν έχω υπόψιν μου κάτι τέτοιο. Αν ήσουν, θα το είχα πληροφορηθεί :) Έχω άκρες με τον εξαποδώ!!!

(καλά είσαι; )
Showing Visitor Messages 1 to 6 of 6