s
Conversation Between roh and ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between roh and ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ

5 Visitor Messages

1. ευχαριστω πολυ !!!!!!!!!!
  2. Σου εύχομαι λοιπόν σύντομα ένα εγγονάκι! Αν και είσαι νεα για γιαγία αλλά αν το θέλεις με όλη μου την καρδία!
  3. ευχαριστω να εισαι καλα.
    Οχι το μωρο ειναι απο διαφημιση αντε να βαλεις και εσυ φωτο αβαταρ το λενε .
    τα παιδια μου ειναι μεγαλα τοξοτινα μου απλα εχω την αναγκη να γινω γιαγια πλεον...και αν θα δεις ολο μωρα βαζω στο προφιλ μου..χιχιχιχι!!!!!!!!!!!!
  4. Ευχαριστώ πολύ Δεσποίνα!Και εσύ οτι επιθύμεις!Δεν άντεχω να μη σου πώ οτι καθόμαι καθέ φορα και χαζευώ το μώρο που βλέπω διπλά απο καθε δημοσίευση σου! Δεν ξερώ αν είναι δικό σου η είναι παιδάκι διαφήμισης (για τέτοιο μοιάζει), η φώτο παντώς μοιαζει φυσική! Σε κάθε περιπτωση παντώσ σου εύχομαι αν εχείς παιδάκια να τα χαίρεσαι και ότι επιθύμεις για αυτά και την οικογένεια σου!!!
  5. να τα εκατοστησεις τοξοτινα και παντα οι δρομοι σου να ειναι βατοι χωρις ανηφορες για να πετυχαινεις τους στοχους σου .
    Επισης να εχεις υγεια και ευτυχια
    φιλικα
Showing Visitor Messages 1 to 5 of 5