καταπληκτικο το κουιζ κα ζαχαριαδου..με την ευρεση επαγγελματος..απο τον χαρτη..θα ηθελα να ρωτησω υπαρχει καποιο αρθρο σχετικο στο σαιτ,που να λεει με τι σχετιζονται οι πλανητες..και σε ποιουσ οικουσ ενας πλανητης ειναι σε αδυναμια?οπως και ποια ζωδια σχετιζονται με πιο τομεα της υγειας..??ξερω καποια πραγματα επιγαμματικα..υπαρχουν αυτα ολα συγκεντρωτικα καπου??θα το εθετα το ερωτημα στο σαιτ αλλα δεν ηξερα που να το υποβαλω και για να μην ειναι ακυρο σε καποιο ποστ πηρα το θαρροσ να το γραψω εδω λογω της πρωτοβουλιας του κουιζ που βαλατε, ευχαριστω...
καλημερα,ηθελα να ρωτησω για μια συναστρια,εγω εχς γεννηθει στις 21 μαιου 1983 στην θεσνκη και αυτος στις 18 ιανουαριου 1986 στην αθηνα ηδικια μου ωρα 22.15 μμ και η δικια του 16.45 μμ..πως την βλεπετε αυτη την σχεση..??εγω την βιωσα και την βιωνω αρκετα δυσκολα,θεωρω οτι ειναι κατι το ιδιαιτερο σε σχεση με τις προηγουμενες σχεσεις μου,εκεινος πως το βλεπει ομως?επισης να πω οτι μεχρι στιγμης ενω υπηρχε αμοιβαιο ενδιαφερον λογω καποιων συνθηκων δεν καρποφορησε εμεινε σε πλατωνικο σταδιο..εχει τα φοντα για κατι παραπανω??ευχαριστω πολυ!!
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.