s
Conversation Between Τίνα Ζαχαριάδου and carpet
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between Τίνα Ζαχαριάδου and carpet

1 Visitor Messages

1. Καλησπέρα Τίνα!!!Αρχικά θα ήθελα να σ'ευχαριστήσω για τα πολύτιμα άρθρα που γράφεις και βοηθάς να λύσουμε πολλές απορίες μας...Ασχολούμαι με την αστρολογία σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Η αλήθεια είναι ότι έχω μάθει πολλά, ωστόσο, είναι κάπως δύσκολο να παραδεχτώ ότι ξέρω πολλά πράγματα. Ακόμη και στον δικό μου χάρτη, αν και έχω αναλύσει πολλά, τα περισσότερα νομίζω, όταν πρόκειται για προβλέψεις δεν τα πηγαίνω και πολύ καλά. Θα ήθελα να μας βοηθήσεις περισσότερο σε αυτό.

Αδιαμφισβήτητα, θεωρώ ότι έχω έναν αρκετά ισχυρό χάρτη, παρόλα αυτά κοντεύω να σκάσω επειδή τα πράγματα μου έρχονται κάπως δύσκολα τόσο στα επαγγαλματικά όσο κυρίως στα συναισθηματικά. Γι' αυτό λοιπόν, είναι εύκολο να δεις τον χάρτη μου και να με βοηθήσεις σε παρακαλώ; Ξέρεις, αν βλέπεις κάποιο φως στο τούνελ στους δύο αυτούς τομείς....

Ημερ.: 28/06/1984, Τόπος: Καβάλα

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1