τινακι μου αναρτηθηκε ο χαρτης της ωριαιας για το ταξιδι οταν μπορεις και εχεις χρονο ριξε μια ματια σε ευχαριστω πολυ!
καλε τινα το ενεργοποιησαν ξανα !!
ευχαριστω ερση μου για τον χρονο που αφιερωσες για κατι που λαχταραω
Βρε ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙς ΓΙΑΓΙΑ!!! αφησε την να κανει οτι νομιζει σωστο κ μην βιαζεσαι μικρη εισαι για γιαγια, κ εγω στα 33 μου εκανα το 1ο μου κτο 2ο στα 36, κ προσπαθουσα χρονια,τυχερα ειναι αυτα. Τελος παντων ξερω οτι δεν σε παρηγορω οτι και να σου πω. θα ριξω μια ματια στον χαρτη της αλλα δεν μπορω να βρω ποτε θα κανει παιδι αυτο το καταλαβαινεις, γι αυτο ρωταω αν ειναι παντρεμενη,γιατι αν ειναι γυναικα καριερας φανταζομαι οτι αυτην την στιγμη δεν ειναι στα σχεδια της ο γαμος κ το παιδι.
αυτο που ειπες για μετακομιση και επαναστατικοτητα ηδη αρχισαν με την μικρη ,μου ειπε οτι θελει να μεινει μονη της πια να βρει δικο της σπιτι και εγω μονο που δεν αρρωστησα, αλλιως το ονειρευομουν το κοριτσακι μου να βγει απο το σπιτι [νυφουλα] αλλα εχουν αλλαξει οι καιροι ειναι γυναικα καριερας ...... και την καταλαβαινω ...αλλα η καρδια μου το ξερει Ερση μου
εχει μια καλη σχεση δεν ειναι παντρεμενη και δεν την πιεζω [οταν ερθει η ωρα της που λενε...] αλλα να εγω το λαχταραω και το λεω σε εσας που ειστε φιλοι μου.. να σου δωσω τα στοιχεια της;και οταν εχεις κεφι και χρονο βασικα με δυο μικρα και εσυ ..του ριχνεις μια ματια 11\05\1980 ωρα 18.00 [6 το απογευμα]πειραιας ευχαριστω
Δεσποινα ο διας στον 4ο οικο ειναι θετικος ,θα μπορουσε να δειχνει ομως κ μια ωραιοποιηση της οικειας η κ μια μετακομιση, ο ουρανος στον 5 γενικα δειχνει ξαφνικες καταστασεις που αφορουν την μικρη αλλα θα μπορουσε να δειχνει κ επαναστατικοτητα απο μερους της γι αυτο θα σου προτεινα να μην την πιεζεις γενικα. Τον 10ο τωρα κυριως τον κοιταμε αν εχει πλανητες μεσα κ απο που προερχονται,εν τω μεταξυ θελω να μου πεις αν το κοριτσι ειναι παντρεμενο γιατι αν δεν ειναι κ ετοιμαζεται ο 10ος θα δειχνει τον γαμο.Εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις τις ηλιακες σας επιστροφες κ τα προοδευτικα κ κυριως της κορης σου. Κοιτα τον 5ο της μικρης (ηλιακης σε ποιον οικο πηγαινει στον γενεθλιο κτι οψεις κανει)
Ευχαριστω καταρχην Μου επιτρεπεις να σε ρωτησω; Η διελευση του Δια απο τον 4ο ειναι θετικο ε;και επισης η διελευση του ουρανου απο τον 5ο μου[ιχθεις]; Να τονισω οτι με την διελευση του ουρανου[5ος] κανει τριγωνο με τον 9ο μου [καρκινος ]που εχω τον βορειο δεσμο μου[δηλαδη 5ος της κορης μου ε;] Για αυτο εχω την λαχταρα και την αναστατωση με αυτες τις διελευσεις Ερση μου . Ειπες να δω τον 10ο μου ε;ποιον πλανητη να δω σε σχεση με αυτο;τον κυβερνητη του 5ο;και σε τι οψεις;Να δω πρωτα αν υπαρχουν τασεις για γαμο ε; Ζητω συγνωμη αν σε ρωταω πολλα .... Υ.Γ.μελεταω και της κορης μου τον χαρτη αλλα μπερδευομαι αυτα του γαμου ειναι κομματι δυσκολα ......... ευχαριστω θερμα και ζητω συγνωμη που ισως σε κουραζω με τις ερωτησεις μου Δεσποινα-κουκι
Xρονια πολλα και σε εσενα κ οτι επιθυμεις. Βρε Δεσποινακι μου τι λαχταρα για εγγονι ειναι αυτη?Μπραβο σου. Θελω να μου πεις αν η κορη σου ειναι παντρεμενη,επειδη στο ΥΓ γραφεις κ για γαμο, Αυτο που ρωτας δεν ειναι τοσο απλο, βασικα τον χαρτη της κορης σου πρεπει να δεις. Στον δικο σου τωρα θα πρεπει να κοιτας τον 4 για επεκταση, τον 5 το παιδι σου, τον 9 γιατι ειναι ο 5 της κορης σου,δηλ.δικο της παιδι κ τον 10 οικο που ειναι τα κοινωνικα γεγονοτα. Για πχ, εγω οταν εμεινα εγκυος ειχα του 5 οικου(σε ηλιακη)στον 10 γενεθλιο, δηλ.κοινωνικο γεγονος σε σχεση με παιδι. Ελπιχω να σε βοηθησα!!!!1 ΥΓ.ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗς ΚΟΡΗς ΣΟΥ πολλα φιλια!!!!!!!!!!!!Ελπιζω να βγαλεις ακρη!!!!!!!!!!!!!!!!!11
χρονια πολλα Ερση οταν μπορεις θελω να μου πεις τι να κοιταζω απο οικους και διελευσεις για να δω περιπου αν θα ερθει γαμος και εγγονι απο την θυγατερα μου τον 4ο και τον 5ο μου οικο; σε ευχαριστω Υ.Γ. επεκταση οικογενειας,χαρα,γαμος,κ.τ.
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.