s
Conversation Between ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ and ΗΛΕΚΤΡΑ117
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ and ΗΛΕΚΤΡΑ117

2 Visitor Messages

1. Γεια σου κοριτσακι..δεν ασχολουμαι μονο με αριθμολογια χαρα μου,αλλα και με πολλα αλλα αγαπημενα!απλα δεν μου αρεσει να μιλαω για μενα και ετσι δεν αναφερθηκα σε ο,τι κανω..κραταω παντα μια μετριοφροσυνη-ταπεινοτητα σταση που μου δινει πολλα περισσοτερα απο οσα θα ελεγα για μενα...δεν ημουν παντα ετσι...και κανω αγωνα για να το πετυχω αυτο και να μην παρασυρθω σε εγωιστικες συμπεριφορες!αυτο που με βοηθαει ειναι η αγαπη μου για την ιδια την ζωη..την φυση,τους ανθρωπους,αγαπω τα παντα!κοιταζω το θαυμα γυρω μου και ξερω πως μια ασχημη καμπια σε λιγο θα γινει μια πανεμορφη πεταλουδα..μην σε κουραζω ομως με την φιλοσοφια μου!φιλακια
  2. Καλησπερα Δεσποινα μου σ'ευχαριστω για το μηνυμα σου,εισαι μια κουκλα!κοριτσαρος!θελω δουλεια ακομα κοριτσαρα μου..ασχολουμαι απο παιδι με ολα αυτα ειχα μια ελξη στο αντικειμενο!αλλα συστηματικα εδω και 12 χρονια..φυσικα θα ξερεις οτι σοφια ειναι να λες πως δεν ξερεις τιποτα και εισαι παντα στην αρχη γιατι παντα μαθαινεις..απο παντου..με τα χρονια εμαθα να ειμαι παντα μαθητρια και να ρουφαω καθε γνωση...αλλα ας μην μιλαμε για μενα..αληθεια πολυ ομορφη φατσουλα το μωρακι!κριμα που δεν ηρθες στην εκθεση στο Σ.Ε.Φ θα γνωριζομασταν κι απο κοντα..δεν πειραζει ομως,θα εχουμε καποια αλλη ευκαιρια ισως μεσα στο επομενο διαστημα ε?φιλακια κουκλι μου.
Showing Visitor Messages 1 to 2 of 2