s
Conversation Between ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ and leoma
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ and leoma

9 Visitor Messages

1. Δυστυχώς τις περισσότερες φορές τα ξεχνάω λίγη ώρα αφού ξυπνήσω...
  2. Εγώ να δεις ... χι χι... βλέπω και όνειρα ...
  3. Εδώ είμαι...
  4. Καλημέρα και σε σένα -- για μένα όχι και τόσο (πονοκέφαλος)
  5. Μακάρι και να'ξερα. Έχω παραγγείλει κάτι βιβλία για να ξεστραβωθώ... χιχι. Όταν με αφήσει το μωρό φυσικά...
  6. Ακριβώς, δεν θέλω να το πολυψειρίσω εφόσον δεν γίνεται για 31/10. Αν δεν ήταν η καισαρική στη μέση και πήγαινε κανονικά το δρόμο της, τότε τι, θα της έλεγα στοπ, τι κάνεις εκεί, τώρα βρήκες, δεν κοίταξες τ' άστρα;; Αν γεννιόταν την εκτιμώμενη ημερομηνία, θα είχε Σελήνη στον Κριό -- ε, να μου λείπει το βύσσινο!!! Και δεν θα κάτσω να σκάσω... Ακριβώς όπως το λες, να πάρει το παιδί αυτά που χρειάζεται να πάρει και να τραβήξει το δρόμο του.
  7. Το είδα το Φεγγάρι και δεν μπορώ να πω ότι χαίρομαι (θα είναι στο Σκορπιό). Προτιμούσα Τοξότη (στις 31) αλλά δεν είναι διαθέσιμο το χειρουργείο... Αλλιώς πρέπει να το πάω για 3/11 (Δευτέρα) που παίζει Αιγόκερως. Επίσης στις 3/11 θα παίζει Τ-τετράγωνο με κορυφή Αφροδίτη και αντίθεση Κρόνου-Ουρανού.
  8. Κάτι για 30 Οκτωβρίου είπαμε. Για να δούμε αν θα είναι τελικό...
  9. Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, πραγματικά θα είναι μωράκι του φόρουμ!!! Το ζήτημά μου είναι ότι μετά τη γέννα θα χάσω επεισόδια από το φόρουμ για το διάστημα μέχρι τα Χριστούγεννα γιατί θα μετακομίσω στους γονείς μου που δεν έχουν internet!! (είναι η μόνη βοήθεια που διαθέτω). Νιώθω ήδη βαριά, όχι σε κιλά βέβαια, αλλά λόγω των άλλων δύο (σχολεία κλπ.). Πάντως θα βρω έναν τρόπο να στείλω τα νέα (καισαρική θα είναι, λόγω των δύο προηγούμενων, προγραμματισμένο θα είναι, μένει το πότε -- μέχρι 31 του μήνα θα πρέπει να βγει η δεσποινίς).

Η πλάκα είναι (ποια πλάκα, δηλαδή, έχω κάποια τηλεπάθεια) ότι ήθελα κι εγώ να σου στείλω ένα μήνυμα στο αστείο για να σε ρωτήσω αν έχεις ποζάρει για το εξώφυλλο Οκτωβρίου του "Ζωή & Ζώδια"!!!
Showing Visitor Messages 1 to 9 of 9