Ευχαριστω πολυ κουκλα μου! Και συ οτι επιθυμεις! Ελπιζω καποια στιγμη να γνωριστουμε κι απο κοντα! ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑ
Μαρία χρόνια σου πολλά!!! Να τα εκατοστήσεις, να είσαι πάντα καλά και ευυτυχισμένη με όλους όσους αγαπάς και σε αγαπούν!!! Πολλά φιλιά :)
ουπς!και γω αυτο σκεφτομουν αλλα...με μπερδεψε λιγο το κειμενο! ξερεις να δικαιολογηθω!χα χα χα! ευχαριστω παντως!!!
Γειά σου Μαρία!Το ανατέλλον ζώδιο σε ένα χάρτη είναι ο Ωροσκόπος.Σιγά καλέ, ποιά ασχετοσύνη, όλοι μαθαίνουμε, εγώ να δείς απορίες που έχω ώρες-ώρες!!!Να σου σηκώνεται η τρίχα!!!
Γειααααα σου!!! εχω μια ερωτηση αν την ξερεις! θα φανει η ασχετοσυνη μου τωρα, ποιο ειπαμε οτι ειναι το ανατελλων ζωδιο στο χαρτη???χεχε!
Ναι! Είναι πολύ ωραία!Περίεργη φοτό (με την καλή έννοια εννοείται!) χιχιχιχι!!!
Φανταζομαι εννοεις αυτο με το πιανακι! Την εχω λατρεψει αυτην τη φωτο/αβαταρ!
Thanx Μαρία!!!! :) Εμένα μου αρέσει το avatar σου πολύ! Επαναστατικό!
Γεια!!! Μυνημα προς ολους! Αυτη τη Κυριακη (5-10) θα κανονισουμε συναντηση οπως καναμε κ παλαιοτερα με οποια μελη του σαιτ θελουν! Στο σταθμο Μοναστηρακι στις 7! Στο blog εχει ηδη ανακοινωθει! Οποιος θελει να ερθει και εχει αποριες ας μου στειλει μυνημα! Θα χαρω να σας δω! :cheesy: Αν θελετε στειλτε το μυνημα παρακατω
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.