Γεια σου Γιώργο, Η ζωή είναι ένας αγώνας δρόμου...Να χαίρεσαι για τα προβλήματα που σου παρουσιάζονται...Για φαντάσου τη ζωή χωρίς αυτά...θα ήταν πολύ βαρετή! Ναι έχω πονέσει αρκετά...αλλά δεν το βάζω κάτω! Τρώω συνέχεια σφαλιάρες! Αλλά νομίζω ότι βρήκα το μυστικό για να περνάω καλά! Αισιοδοξία, αγάπη και πίστη στον εαυτό μου....α και φροντίζω να φωνάζω δυνατά τα θέλω μου!!! Κουφό; Κι όμως πιάνει! Να ξέρεις ότι οι σφαλιάρες που τρώμε είναι οι εξετάσεις μας πάνω στη ζωή…και εμείς πρέπει να γίνουμε σπασικλάκια και να γράφουμε άριστα σε όλα τα μαθήματα!!! "Στον κόσμο υπάρχει μια γλώσσα που όλοι την καταλαβαίνουν! Αυτή η γλώσσα είναι η γλώσσα του ενθουσιασμού, των πραγμάτων που γίνονται με αγάπη και με θέληση...""...Όταν αγαπά κανείς, τότε καταφέρνει να γίνει οτιδήποτε μέσα στη δημιουργία! Όταν αγαπά κανείς, δεν έχει ανάγκη να καταλάβει τι συμβαίνει, γιατί από εκείνη τη στιγμή όλα συμβαίνουν μέσα του...."..."Κανείς δεν πρέπει να φοβάται το άγνωστο, γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι ικανός να κατακτήσει ό,τι επιθυμεί κι ό,τι χρειάζεται... Έχεις διαβάσει τον Αλχημιστή του Paulo Coelho; Νομίζω ότι θα σε βοηθήσει πολύ!
Σ’ ευχαριστώ πολύ για τα τόσο γλυκά και ευαίσθητα λόγια. Πρέπει να έχεις πονέσει κι εσύ πολύ και να έχεις μια ιδιαίτερη ευαισθησία. Welcome to the club. Γιώργος
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.