Θανατηφόρες.... τέλος :) Μάλλον εγώ, θα πληρώσω στο τέλος τη δική σας λαιμαργία :))). Εσείς, σε λίγο, θα μου πείτε ότι εγώ φταίω και για το προπατορικό αμάρτημα!!!!!! Καφεδάκι μόνο.... Καλησπέρα Δείμωνα!!!!!!
Δείμωνά μου, σ΄ ευχαριστώ πολύ..... για τις, πραγματικά, υπέροχες ευχές σου:) Αντεύχομαι, επειδή ξέρω ότι συνήθως ευχόμαστε, αυτά που εμείς οι ίδιοι επιθυμούμε:) Χρόνια Πολλά!!!!!!!
Ελπινίκη μου σε ευχαριστώ πολύ, να είσαι πάντα τυχερή κι ευτυχισμένη, και οι γιορτές να είναι μοναχά η αφορμή: περίσσια χαρά να υπάρχει σε κάθε μέρα της ζωής σου!!
Δείμωνα, Σου εύχομαι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!! Να είσαι καλά και να μας κρατάς καλή παρέα :) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!
Αααααααα.... δεν ξέρω πια από πού να σε πιάσω :) "Στα άσπρα δεν είσαι... στα μαύρα σε χάνω" που έλεγε και ο αείμνηστος Ζαμπέτας.... Εσύ, βρε Δείμωνα, δεν ζήτησες δίπλες; Ορίστε! Σκοτώθηκα για να τις φτιαξω!!! Κι από πάνω με κάνεις να νιώθω κι ενοχές.... Και γιατί, παρακαλώ, να ειστε εργένηδες; Από ιδιοτροπία, να υποθέσω; :) Τόσα καλά και όμορφα και ελεύθερα κορίτσια εκεί έξω.... Κουνήστε λίγο το δαχτυλάκι σας.... δεν είναι και ΤΟΟΟΟΣΟ μεγάλος κόπος.... Αλλά, βέβαια.... μετά τι θα έχετε για να γκρινιάζετε; εεεεεε; :) :)
Aμμμμαν παναΐαμ' τι γλυκά είναι τούτα!!! Βρε σεις δε μας λυπάστε κι εμάς τα εργενάκια χρονιάρες μέρες?!
Χαλάω χατήρια εγώ; (Αρκεί να "περνάει" από το χέρι μου....) Ορίστε κ. Δείμωνα, περάστε να σας τρατάρουμε :) Ετοιμάζω και επίσημη πρόσκληση - μπιλιέτο, αλλά πρέπει να φοράτε και επίσημο ένδυμα... (το λιγότερο, σμόκιν)!!!!! (χα χα χα)... άσχετα αν εγώ θα σας υποδεχτώ με.... τις πυτζάμες... :)
Αμα βάλεις και δίπλες στο μενού κάτι γίνεται. Κι αν είναι καλομελωμένες κάτι περισσότερο! :-D (Eγώ πάντως ακάλεστος δεν πηγαίνω πουθενά!)
Από το δρόμο θα σας φωνάζω; "Εδώ τα καλά μελομακάρονααααααα. Κοπιάστεεεεεε". :) :) Να λέτε ότι σας λαδώνω; (Εχω και κουραμπιέδες, αλλά μην το πεις στους άλλους) :) Καλό βράδυ Δείμωνα!!!
Ποιός κερνάει και δεν λέει κουβέντα? :-Ρ
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.