χρονια πολλα παληκαρι μου τα καλυτερα να σου φερει η καινουργια χρονια!!!!
εχω ηλιο,αρη,ερμη στον τοξοτη που ειναι και ο 2ος μου οικος ,τωρα ειναι σε διελευση ο αρης εκει σε λιγο και ο ερμης . Αυτα πανω κατω συμβαινουν καθε χρονο αλλα Γιαννη μου με προβληματιζει η διελευση του ουρανου απο τον 5ο μου [ιχθεις] ....τι λες και εσυ ;
καρκινακι μου ριξε μια ματια σε ενα ποστ που εγραψα και αν μπορεις δωσε μου μια συμβουλη καλο μου παιδι
Ναι , η Ακμη του ωροσκοπου του γινεται οι μοιρες που βρισκεται ο Ηλιος του και μετα χωριζεται σε 12 τμηματα (οικοι) με 30* το καθενα , οι οποιες θα ξεκινηνουν την μοιρα που ξεκινα και ο ωροσκοπος !
δεν πειραζει καλο μου θα πιανω σαν πρωτο οικο εκει που εχει τον ηλιο του [πιανει αυτο το συστημα ε;]
Αχ ρε Δεσποινακη δεν ξερω πως γινεται αυτο και χρειαζεται ενας εμπειρος αστρολογος !!! Τι το ψαχνεις ομως ... ? Αν θυμαμαι καλα παει παλιωσε ....
Αχ!καλο μου παιδι ποσο θα ηθελα αν μπορουσες [ξερω οτι ειναι τρομερα δυσκολο]να μου εβρισκες τον ωροσκοπο του αντρα μου.Ισως αν σου εδινα δυο,τρια γεγονοτα τρανταχτα με ημερομηνιες να πλησιαζαμε τουλαχιστον σε ποιο ζωδιο ειναι ο ωροσκοπος του. ευχαριστω
το βρηκα !!! εχω μεινει αφωνη ..εισαι καταπληκτικος !
ΘΑ ΠΑΣ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ blogs και μετα θα πατησεις την φωτογραφια μου η το cancerian , εμενα δηλαδη .....
να παω στο μπλογκ και να βρω το ονομα σου;ετσι θα σε βρω ε;
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.