s
Conversation Between Λευκή and Δείμων
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between Λευκή and Δείμων

112 Visitor Messages

Page 9 of 12 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 LastLast
  1. ουφ τα πέρασα τα ορνιθοσκαλίσματα όποτε έχεις όρεξη ρίξε μια ματιά και πάρε κι ένα χάπι για τον ίλιγγο :P
  2. Τι κόλλημα είναι αυτό με τις ομίχλες;
    Καλά όπου ναναι θα τις βγάλω στο προφίλ μου να σου δείξω τα κραυγαλέα μελανά σημεία να μου πεις τι πρέπει να κάνω γιατί να έρχεσαι δε σε βλέπω (αργούν πολύ οι ομίχλες
    Πάντως δεν ξέρω γιατί αλλά δεν είναι καλύτερα να έχει πολύ ήλιο να δημιουργεί και πιο έντονες σκιές;
  3. Δεν θα έλεγα ότι έχει χαμηλό φως,μάλλον άπλετο θα έλεγα,όταν έχει ήλιο αναγκαζόμαστε να κλείνουμε τα στόρια γιατί διαφορετικά ζαλιζόμαστε,αλλά προφανώς εσύ κάτι θα ξέρεις παραπάνω,αλήθεια έχεις έρθει εκεί μέσα;Σχετικά με τα υπόλοιπα σε ρωτάω στο dpgr
  4. το τρίποδο για ποιον λόγο;
  5. Και να ερθεις στη θεσσαλονίκη να μου πεις πως πρέπει να φωτογραφήσω το αναγνωστήριο γιατί μόνη μου ζορίζομαι(πριν ξεκινήσει όμως η εξεταστική και γεμισει κόσμο ε;;όσο είναι άδειο)
  6. εδώώώώ;Έχω φάει ένα σκάλωμα με μια φωτογραφία στο σχολιασμό και είναι και από πολύ καλό φωτογράφο θέλω με κάποιον να μοιραστώ τη σκέψη μου
  7. Το χω αυτό.Χάνομαι για καιρό...ξαναεμφανίζομαι.Χάν ομαι για καιρό...ξαναεμφανίζομαι.Χαο τική καμπύλη με είχε αποκαλέσει ένας συμφοιτητής
  8. Πάρτε την!!Πάρτε την!!Να την πάτε αλλού!Να την πάτε στον Λέοντα!Να μη με νοιάζει τίποτα!
  9. Μια φίλη μου θέλει να με κάνει νονά στο παιδί που θα κάνει με το αγόρι της όταν θα παντρευτούνε...
    μια και το είπες το θυμήθηκα δλδ
    και γιατί πρέπει να βαφτίσω παιδί;Μόνο σε βαφτίσια πας εσύ;Η παρανοϊκή μου φάτσα δε σου κάνει;Τόσο πολύ με φοβάσαι;
  10. Sth thessalonikh den erxesai omws
Showing Visitor Messages 81 to 90 of 112
Page 9 of 12 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 LastLast