s
Conversation Between LeLou and ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between LeLou and ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ

86 Visitor Messages

Page 7 of 9 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 LastLast
  1. Καλημέρα Δεσποινούλα! Ελπίζω να είσαι καλά. Τελικά πήγες στο κομμωτήριο;
  2. Θα περιμένω ανυπόμονα!!!
  3. Μπερδευτηκα να πω την αληθεια ....μου αρεσουν ξανθα αλλα μου αρεσουν και τα χαλκινα με ξανθιες ανταυγειες σαν την ζωγραφια,θα δω τι θα κανω ...αν παντως τα αλλαξω θα βαλω νεα φωτο για να δεις το αποτελεσμα λουλουδι μου [την πεμπτη θα παω κομωτηριο]
  4. Χμ..., μΆ αρέσουν πολύ έτσι ακριβώς όπως τα έχεις τώρα, αν και είμαι υπέρ των αλλαγών, πιχι ανταύγειες - ξανθοχάλκινα και σε πικάντικο καρέ μου βγήκαν αυθόρμητα χάριν αντίθεσης με την έκφραση του προσώπου..., για να υπογραμμιστεί, φαντάζομαι, το αδιόρατα μελαγχολικό που ήθελα να αποδώσω. Με τόσο υπέροχα, πάντως, μαλλιά ό,τι και να κάνεις πανέμορφη θα είσαι!
  5. με κοντα μαλλια με εκανες για αλλαγη κοπελιτσα μου ετσι το ενιωσες ετσι το εκανες το αποτελεσμα ειναι πολυ ωραιο παντως .
    με αγαπη
    Ασε που μου εχουν μπει ιδεες στο μυαλο να τα βαψω ετσι τα μαλλια μου ξανθοχαλκινα να τα πω ...Πως θα τα ελεγες εσυ;
  6. την πηρα λουλουδι μου καταπληκτηκηηηηηηηηηηη !!!!!!!!!!!!!
    Συγχαρητηρια κοριτσαρα μου !μπραβο,μπραβο,μπραβο,εχει ενα αλλο υφος τουτη η ζωγραφια μου.
    Σε ευχαριστω παρα πολυ ,ειμαι υποχρεη .
    με αγαπη Δεσποινα
  7. Καλημέρα!!! Έλα να την πάρεις..., τελικά δεν την άφησα ασπρόμαυρη - το scanner δεν έπιανε τη σκίαση grrr
    Μη με σκοτώσεις που σου άλλαξα το χτένισμα..., δούλεψε η φαντασία όπως πάντα κι αυτά τα "υπόχρεη" είπαμε ποιος τα αισθάνεται και αναψοκοκκινίζει...
  8. λουλουδι μου τι κανεις ;πως τα περασες;Φυσικα και περιμενω με αγωνια την ζωγραφια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
  9. Δεσποινούλα μου είμαι έτοιμη! Μόλις συναντηθούμε εδώ online και οι δύο θα την ποστάρω στο profile για να την αντιγράψεις... Φιλάκια Πολλά
  10. Ευχαριστώ Δεσποινούλα! Ας ελπίσουμε ότι θα βγει καλή...
Showing Visitor Messages 61 to 70 of 86
Page 7 of 9 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 LastLast