s
Conversation Between xry45 and ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between xry45 and ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ

77 Visitor Messages

Page 7 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 LastLast
  1. σε καταλαβαινω Χρυσα μου οτι κουραστηκες με τον ρυθμο τον ποντιακο ,οσοι δεν ειναι ποντιοι το ιδιο με εσενα θα παθαιναν ....
    εμεις ομως οταν ακουμε ποντιακα παθαινουμε κατι λεμεεεεε!!!!!!
  2. Καλε Δεσποινα...τι λετε?Λεξικο θελωωωωω...Εγω παλι το depon το πηρα στον γαμο !!!μετα απο 8 ωρες ασταματητα ποντιακα χοροπηδουσαν τα χερια μου...και φωτια στα στεφανωματα και παλι απο την αρχη...Ευτυχως καναμε ενα ταμα κ επαιξε η ορχηστρα(παντα σε ποντιακο ρυθμο) 10 λεπτα νησιωτικα...χαχαχαχαχαχα
  3. σε ευχαριστω Χρυσα μου ,για το χρωμα το σκεφτομαι πολυ σοβαρα για να τα κοψω μαλλον οχι .
    Να την βαλω αβαταρ λες; καλη ιδεα ειναι...
    φιλακια
  4. πανεξυπνος συνδιασμος τοξοτης\διδυμος ε;;πουλια στον αερα θα πιανει το μικρο!!!πλακα θα εχει!!!
  5. Γεια σου Δεσποινακι..Καλα ειμαι κ εγω και τα ζουζουνια..Το καλο ειναι ο,τι γελαμε παρα πολυ...
    Εχω μια πιστιρικα -Διδυμοτοξοτακη-Εισαι πολυ εξυπνη της λεω,θα σε στειλω στο Χαρβαντ με υποτροφια....ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μου απανταει..Εγω θα παω με το λεωφορειο...χαχαχαχαχαχαχα α
    Καλο?
  6. αληθεια;εκανε θραυση ;η κοπελα η λελου εχει ταλεντο Χρυσα μου ,εισαι καλα εσυ;πως τα πας με τα παιδακια;
  7. Καλα η φωτογραφια εχει κανει ΘΡΑΥΣΗ...
  8. ευχαριστω εσυ μου εβαλες την ιδεα και εγω το αλαξα,ωραιο ε;το νεο μου αβαταρ
  9. Με γεια το νεο φοβερο λουκ...Τελικα ειχα δικιο...ηταν για avatar...
  10. σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια με ζωγραφισε με τροπο μοναδικο ετσι;;;;
    να ειναι καλα το λουλουδι.
    σε ευχαριστω Χρυσα μου και παλι
Showing Visitor Messages 61 to 70 of 77
Page 7 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 LastLast