s
Conversation Between starfish and xry45
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between starfish and xry45

60 Visitor Messages

Page 6 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6
  1. ΗΡΘΑ........Και αυτη τη φορα απαντησα στο σωστο προφιλ..Τελειωσες το προγραμμα?Καλε εβαλε πολυ κρυο...μπρρρρρ..
  2. ΗΡΘΑ....Και αυτη τη φορα απαντησα στο σωστο προφιλ...Πως παει το προγραμμα?Καλε εβαλε πολυ κρυο...μπουρρρρρρρρρρρρρ(κα κο αυτο)
  3. Θα ηθελα!!! Φτιαχνω προγραμμα τωρα!!
    Μπορει να τα πουμε μετα. Καλη διασκεδαση!!!!
    Κισ[σ]α !!!! Απιθανο!!!! Χρυσα+ kiss = κισσα!!! χιχιχιχιχιχι!!
  4. Γεια σου Χλυσα!!!!! Ειμαι χωμενη στο You tube παρεα με παλιες μεγαλες αγαπες!!!
    Εσυ τι κανεις?
  5. Ειπα να αλλαξει το τοπιο...Οχι να βρεξει..και να βαλει κρυο....Γεια σου Κυριακηηηη!!!!
  6. Μπορα ειναι θα περασει...Ολοι μας ετσι ειμαστε...εγω τις εστρωσα...για φετος,του χρονου θα δουμε τι θα κανουνε παλι...Κατι πρεπει να γινει...να αλλαξει λιγο το τοπιο..
  7. Δεν ξερω!! Μια Ποσειδωνια θολουρα!!! Μαλλον θα προτιμουσα να βρισκομαι αλλου...
    Αλλα ειδες τι συμβαινει με τα μηνυματα? Πρεπει να απαντας στο προφιλ του αλλου για να το βλεπει κι εκεινος. Ενα ειδος σπασμενου τηλεφωνου!!
    Εστρωσε η κατασταση με τις μαμαδες οδοστρωτηρες ή οχι ακομη??
  8. Απαντησα στο προφιλ μου...παμε παλι...γιατι θολα?
  9. Δεν ειμαι σιγουρη!! Εχω θολωσει αυτες τις μερες! Τα δικα σου;;
  10. Πως πανε τα κεφια κυριακηηηηηηηηηηηηηηη!!!
Showing Visitor Messages 51 to 60 of 60
Page 6 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6