Ευχαριστώ πολύ!!!!! Φιλάκια.
Τώρα, τι να πώ..... Αφού, έχεις δίκιο..... :) Αποχωρώ με την ουρά στα σκέλια :) Καλή όρεξη.... Πολλά φιλιά.... Ευχαριστώ πολύ !!!!!
Σου το στέλνω.... Αλλά, να θυμάσαι, ότι εσύ το ζήτησες!!!! (χα χα)
Δηλ. τωρα εγω εχασα το μηνυματακι μου?Να μου στειλεις κι αλλο,οσο για τα γλυκα φυσικα και ξερω ποτε το ριχνουμε εκει ,γιατι το ζητησα νομιζεις? φιλακια πολλα!!!!!!!!
Καλημέρααααα Ερσούλα :) Πέσμου, ποιο γλυκό προτιμάς και θα το έχεις :). (Αμέσως μόλις πάρει ο Δείμωνας τις δίπλες του, γιατί είναι δικές του...) Αυτό είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όλους εσάς που μας βοηθάτε... Τώρα, σχετικά με το αν είμαι καλά.... ένα θα σου πώ.... ξέρεις πότε το ρίχνουν οι γυναίκες στα γλυκά.... :). Υ.Γ. Αν σου πω τι έκανα .... Χθες... προσπαθώντας να σου στείλω (από το προφίλ μου) ένα π.μ. το έστειλα σε κάποια άλλη κοπέλα με το ίδιο όνομα στο σαϊτ, με τη μόνη (χαχα) διαφορά ότι το έψιλον στο όνομά της δεν είναι κεφαλαίο... το κατάλαβα αργά.... όπως βλέπεις δεν φτιάχνω μόνο γλυκά αλλά και ωραιότατες πατάτες.... Πολλά φιλιά και .... κουράγιο :). Φιλάκια και στον γιόκα σου!!!!
Καλημερα Ελπινικη μου,ελπιζω να εισαι καλα γιατι σε εχασα,αν και απο οτι βλεπω το εχεις ριξει στα γλυκα.Στειλε και απο εδω κατι, γιατι δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου.Φιλακια!!!!!!
Ελπινικη μου τι......να πω!ΣΕ ευχαριστω πολυ!και σου ευχομαι και εσενα καλη εβδομαδα και καλο βραδυ.!
Έρση μου, εγώ λέω αυτό που διαπιστώνω... :) Και βλέπω έναν άνθρωπο που δεν αγαπάει ΜΟΝΟ την αστρολογία, αλλά και τους ανθρώπους!!! 'Εναν άνθρωπο της προσφοράς.... φιλότιμο... Πάντα πρόθυμο να βοηθήσει... Ευχαριστούμε.... Καλό βράδυ. Να έχεις μια όμορφη εβδομάδα!!! Φιλιά
Καλησπερα, με τον καλο τον λογο εισαι παντα.Οσο για την Αστρολογια την λατρευω απο μικρο κοριτσακι και φυσικα δεν σε ξεστραβωνω εγω αλλα η δικη σου αγαπη για την Αστρολογια. πολλα πολλα φιλακια.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλησπέρα Έρση μου :) Πώς είσαι; Πολύ δουλειά, βλέπω... Πρέπει να την αγαπάς πολύ την αστρολογία!!! Να είσαι καλά και να μας "ξεστραβώνεις".... Πολλά φιλιά. Καλό βράδυ!!!
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.