s
Conversation Between LeLou and ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between LeLou and ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ

86 Visitor Messages

Page 6 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 LastLast
  1. καληνυχτα λουλουδακι μου μια ομορφη μερα να εχεις αυριο.
  2. λουλουδακι μου και εσυ να εχεις ενα ευχαριστο απογευμα
  3. μπααα...- μπροστά στην πραγματικότητα η ζωγραφιά δεν πιάνει μία!!! Ματς Μουτς και καλό σου απόγευμα :) :) :)
  4. ειμαι της αλλαγης τελικα λουλουδι μου με ξεσηκωσες με την ζωγραφια σου ε......δεν ηθελα και πολυ...
    σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια
  5. Ω φλόγες! Υπέροχα είναι, σου πάνε 10 στη νιοστή καλύτερα νομίζω!!!
  6. λουλουδι μου μπες στο προφιλ μου εβαλα μερικες φωτο με τα φλογισια μαλλιαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!
  7. περιμένω μ' αγωνία να σε δω!!! σφύρα μου αμέσως όταν την ποστάρεις :) :) :)
    ματς μουτς!
  8. λουλουδακι μου την εκανα την αλλαγη τα εκανα τα μαλλια μου οπως την ζωγραφια περιπου ,θα βγαλω φωτο και θα με δεις ...
    φιλακια
  9. μια χαρά :) λιγάκι κουρασμένη μόνο - έτρεχα με κείνο το περιστατικό αλλά πιστεύω ότι διέφυγε τελειωτικά τον κίνδυνο. Για την κόμμωση να πάρεις το χρόνο σου..., οι αλλαγές δε βγαίνουν πάντα σε καλό άμα δεν είναι κανείς έτοιμος γιΆ αυτές, έτσι δεν είναι; Πολλά πολλά φιλάκια, πρέπει να επιστρέψω τώρα στη δουλειά.
  10. Οχι λουλουδακι μου το ανεβαλλα αλλα με την πρωτη ευκαιρια θα παω και θα κανω μια αλλαγη ποσο μεγαλη δεν ξερω ακομα!!!!
    Θα βγαλω φωτο αν τα αλλαξω και θα με δεις.
    Εσυ ολα καλα;
Showing Visitor Messages 51 to 60 of 86
Page 6 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 LastLast