s
Conversation Between xry45 and ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between xry45 and ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ

77 Visitor Messages

Page 6 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
  1. .αυτες με πηγαν σε ενα παρα πολυ καλο κομωτηριο που αμεσως πιανουν το νοημα το τι θελεις να κανεις ,φυσικα τους αρεσαν παρα πολυ και του αντρα μου!!
  2. Ειναι εξαιρετικα και το κοκκινο διακριτικο,ασε και γω, πολλα ξανθα και σγγουρα,δεν παλευεται χαχαχαχα
  3. εχω εντονες μυτες στα μαλλια ετσι κουρευομαι, μαρεσουν καλυτερα ετσι γιατι ειναι πολλα και σγουρα και τα κουμανταρω καλυτερα
  4. Ειναι πολυ ωραια και φυσικα μοιαζουν με τη ζωγραφια,τα κοριτσια σου,τι σου ειπανε?
  5. μοιαζουν με την ζωγραφια λες;προσπαθησα της κομωτριας να της δωσω να καταλαβει τι ακριβως ηθελα ,τα καταφερε λες;
  6. Τα ειδα και τα σχολιασα...
    Ειναι σουπερ..και το κουρεμα σου μ αρεσει!!!
  7. χρυσα τα αλλαξα τα μαλλια μου περιπου σαν την ζωγραφια της λελου κοκκινα και ξανθα μαζι ανταυγιες
  8. Δεν ξεχναω αλλα δεν στο θυμιζω κιολας(σεληνη στον Ταυρο)..το ζωδιο μου μετα απο λιγο το βρισκουνε,τον ωροσκοπο σχεδον ποτε με λενε Λεοντα,οποτε καταλαβαινεις...Υφος εκατο καρδιναλιων...εχει πλακα ομως..
    Δεν ανοιγομαι ευκολα αλλα εχω καλους φιλους και ειμαι πολυ περηφανη για αυτους...Με την Ντινα ταιριαζουμε γιατι εγω την ανεχομαι...χαχαχαχαχα ξερεις τι γινεται αμα εχει νευρα και..το τονιζω δεν εχει προλαβει κ να καθαρισει..χαμος ειναι να βαλεις κρανος και να κρυφτεις..
    Ενω εγω κατεβαζω την μουρακλα μου..και φοραω και την ωραια μου ξυνιλα και σου σπαω τα νευρα με ηρεμια..χιχιχιχιιχιχιχι.Εχ φιλη τοξοτη με ζυγο η γκρινια και το λουσο παει συννεφο..που να δεις τοξοτη με ωρ. αιγοκερω...δραμα.Την φωναζω διχασμενη προσωπικοτητα..
    Αλλα μας λενε απιστους και αυτο δεν υφισταται...τσαμπα μας βγαλανε το ονομα..
  9. ε... ειμαστε λιγακι περιεργα οντα ειμεις οι τοξοτες ε;πρεπει να μας κανει κλικ καποιος η κατι για να ριξουμε το βλεφαρο μας και μεταααααααααααααα....να ανοιχτουμε .
    Μιλαμε ,γελαμε χαχαχου αλλα στην καρδια μας δυσκολα βαζουμε ανθρωπους ,εσυ τι λες;εγω καπως ετσι ειμαι ,α!και αν προδοθω δεν συγχωρω ..εσυ;πιστευω οτι επειδη εχεις ωροσκοπο καρκινο ισως συγχωρεις πιο ευκολα ..για πες Χρυσα μου ..περιμενω κοπελαρα μου καλη
  10. Καλημερα Δεσποινακι...2 μερες ελειψα και μ ειπε ξυνη και λαμια?
    Ααααααα θα γινει σφαγη!!!
    Οι τοξοτες ξινοι? ε ποτε!!!!
Showing Visitor Messages 51 to 60 of 77
Page 6 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 LastLast