Μπραβοοοο! Πρεπει να σια πολυ αισιοδοξος ανθρωπος γεματη με θετικη ενεργεια. Δεν ξερω αλλα αυτο μου βγαζεις! Να χαιρεσαι λοιπον την ομορφη οικογενεια σου. Να σου πω και για μενα καποια πραγματα. Εγω ειμαι 24 χρονων, περυσι τελειωσα τισ σπουδες μου,σπουδαζα Καλαματα.Πηρα το πτυχιο μου και τωρα ψαχνω για κατι καλο! Ειμαι αρραβωνιασμενη μ΄ενα τελειο παιδι στην ηλικια μου κι αυτος αλλα ακομα μενω με τουσ γονεισ μου και τα αδερφια μου! έχω κι εγω μια τελεια οικογενεια οπου μασ μεγαλωσαν με πολυ αγαπη και αφοσοιωση. Και κοιτα συμπτωση περιπου... Η μαμα μου ειναι τοξοτης γεννημενη 25/11/1964 περιπου συνομιληκες ειστε!!!
το απολαμβανω και χαιρομαι πολυ που ειμαι σπιτι προσεχω πρωτα το εαυτο μου και μετα την οικογενεια μου γιατι αν ειμαι καλα εγω- γεματη μεσα μου και χαρουμενη -αυτο το μεταδιδω και στους ανθρωπους που λατρευω οσο τιποτα στον κοσμο στις δυο μου κορες και στον αντρα μου. Πηγαινω γυμναστηριο ,ασχολουμε καλη ωρα με το σαιτ εδω ,αγαπω την αστρολογια,εχω ενα σκυλακι,μου αρεσει να κανω ωραια φαγητα ,γλυκα για την οικογενεια μου, μου αρεσουν οι βολτες στα μαγαζια και επισης λατρευω την θαλασσα ,εχουμε ενα εξοχικο και καθε σ\κ κανουμε αποδραση εγω και ο αντρας μου μονο οι δυο μας... δοξαζω τον Θεο για ολα τα καλα που μου προσφερει κοπελα μου
Κατσε σου απανταω με δοσεις..χαχαχα Δεν ξενυχτησα εχτες αλλα ξερεις εγω κι ο υπνος εχουμε πολυ καλη σχεση χιχιχιχ
Δουλευω σε μια εταιρια προς το παρον και περιμενω αποτελεσματα απο μια αιτηση που εκανα για κατι καλυτερο φυσικα!!! αχ θα δουμε ομως
Μπραβο ισως εισαι απο τις λιγες γυναικες που το απολαμβανουν γιατι οι περισσοτερες μετα το μετανιωνουν και αρχιζουν οι γκρινιεσ και τα συναφη. Παντως μπραβο σου προφανως εισαι απο τισ γυναικες που υποστηριζουν τις αποφασεις σου! Σιγουρα ειναι το καλυτερο να φροντιζεις την οικογενεια σου!!!
και να ξερεις οτι τα ψαγμενα μελη με τον καιρο σε εκτιμουν και σε βοηθουν και ειμαι σιγουρη οτι θα κανεις πολλους φιλους εδω.
παντως μην νομιζεις και εγω ιδεα δεν ειχα το πως λειτουργουν τα φορουμ και τους κανονες τους και δεν με βοηθεισε κανεις ....και ειχα πικραθει τελως παντων ... εκτος απο το μελος'' Μητσακος'' που με βοηθησε να ειναι καλα οπως και το μελος ντομινια 77. Αλλα απο την αλλη καλυτερα που εφαγα τα μουτρα μου και τα εψαξα μονη μου ξυπνας καλυτερα πιστευω ,ξερεις τι λενε εδω τα εμπειρα μελη που ξερουν απο αστρολογια;μασημενη τροφη δεν θα σου δωσουμε μαθε μονη/ος σου ειναι ολα εδω με λιγο διαβασμα θα τα καταφερεις ,και εμεις εδω ειμαστε..ξερεις για τις αναλυσεις ωροσκοπιων εννοω. και εχουν δικιο καλη μου .
καλημερα Λουκια μου ,ξενυχτησες εχθες και νυσταζεις; Εγω δεν δουλευω εδω και 4 χρονια ειμαι σπιτι και το απολαμβανω ....!!!! μια χαρα ειμαι ,εσυ που δουλευεις;
Καλημερα Δεσποινακι. Πως ειναι η μερα σου σημερα; Εγω στη δουλεια αλλα το ματι μου σημερα δεν ανοιγει...!
Κι εσύ να σαι καλά και ξέρεις κάτι είσαι πολύ γλυκιά και βλέπω αν θέλω κάτι μπορείς να με βοηθήσεισ στο που να ψάξω. Και δεν θα χαθώ...μακια
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.