s
Conversation Between Λευκή and ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between Λευκή and ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ

49 Visitor Messages

Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5
  1. εβαλα και εγω νεες φωτο δικες μου και θα βαλω σε λιγο και του Κουκι μου στο προφιλ μου,αχ Λευκη μου ειναι ενας σκορπιος απα πα !!!να ανοιξουμε ενα νεο θεμα για τις προσωπηκοτητες των σκυλων;αναλογα το ζωδιο τους ποια ειναι οι συμπεριφορα τους;τι λες;
    φιλακια πολλα
  2. A!και εγω τους κλασικους πλανητες διαβαζω πιστευω εκει βρισκεται ολο το νοημα
  3. ευχαριστω Λευκη για τα καλα σου λογια ,σε ευχαριστει και ο κουκι
  4. Όπως είπε κι ο Cancerian ...σεξοβόμβες οικογενειακώς :D και ο κούκι γλύκας :D
  5. καρυδοππιτα με παγωτο καιμακι πολιτικο!!!!οποτε θελεις
  6. ευχαριστώ για τις ευχές :) Με τη μαγειρική δε τα πάω καλά αλλά έχω μια αδυναμία σε συγκεκριμένου τύπου γλυκά(βλέπε "μεσάνυχτα και κάτι...") και θαυμάζω αυτούς που τα καταφέρνουν μ αυτά!Πότε θα μας κεράσεις;:D Καρυδόπιτα με μέλι και παγωτό,μμμμ:P
  7. τωρα μπηκα στο προφιλ σου και ειδα οτι μου λες οτι γιορταζες χρονια πολλα κοπιτσι μου και ας μην εισαι των χριστιανικων γιορτων!
    Καλα μικρουλα εισαι και κανεις γλυκακια;λοιπον κανω σαμαλι,πολλα κεικ ,κουλουρακια,τσουρεκια,καρ δοππιτα και αλλα ,αμα κατσω και εχω ορεξη και εχω συνταγες κανω παπαδες πυ λενε!!!!!!!!!!!!
  8. αλήθεια Δέσποινα τι γλυκά φτιάχνεις ; :)
  9. Λευκη μου γιορταζεις και εσυ σημερα;;;
Showing Visitor Messages 41 to 49 of 49
Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5