Αναβληθηκε λογω καιρου!! Αλλα τουλαχιστον δεν ακυρωθηκε!! Περιεργη μερα η χθεσινη [και η σημερινη δεν παει πισω!!]. Πολυ αποτομη η αλλαγη.....
Εξαιρετικο Κυριακη μου....Αν και μελαγχολικο...Πως τα περασες χθες?Τιποτις συγλονιστικο?
Καλησπερα Χρυσουλι!! Παρε αυτο για να σε βαλει σε φθινοπωρινο mood μελωδιακα!! http://www.youtube.com/watch?v=O5NYfFjjRzU
Α!!Εμενα μ αρεσει...το jazz γενικοτερα...ελα τωρα φθινοπωρο...καταθλιψη βαραω... Ξεκουρασου...και να περασεις ομορφα...καλη συνεχεια!!!!
φιλακια και καλο απογευμα/βραδυ!!!
Ενα jazz σχημα, οι Human Tuch παιζουν στην Ελευσινα σημερα. Κι επειδη με κατι φιλους ειμαστε φαν, θα παμε!!! Αν και δεν παρακολουθω την jazz σκηνη... Depon μολις προ ολιγου και μαλλον θα παω να ξεραθω για καμμια ωριτσα.. Γιουχουυυυυυ!!! Ηρθε το φθινοπωρο!!!
Ουπς...λαθος διατυπωση...σημερα πηγα στο Μall...σιγα την διαφορα θα μου πεις και θα συμφωνησω απολυτα...Κα γω βαριεμαι τα πανω κατω αλλα....η "Μαρικα "πηρε ρεπο... Συναυλια?Ποια συναυλια? depon πηραμε?Γιατι αν δεν παρουμε πως θα παμε?
Εγω παντα ξεχναω χειμερινα ή καλοκαιρινα αντιστοιχως στην ντουλαπα κι ετσι δεν βιαζομαι να κατεβασω αμεσα!! [Ασε που βαριεμαι ολη την διαδικασια και την τρεναρω οσο μπορω!!] Κατα τα αλλα ξυπνησα με πονοκεφαλο, συνεχιζω με πονοκεφαλο και να δω πως θα παω σε μια συναυλία το βραδυ!! ***Στο Mall Παρασκευη βραδυ?? Εισαι σοβαρη???
Ωραια περασα...και εσυ απο τι διαβασα...Ειχα παει Μall μεγα λαθος!!!!Ο πανικος..Τωρα πρεπει να μαζεψω τα καλοκαιρινα και βαριεμαι....Εσυ?
Το προγραμμα τελειωσε γυρω στις 12 και κατι!! Μετα απο τοσες ωρες η d.j. τα φτυσε και πηγε να δει τηλεοραση!!! Αφου ειδε 2 1/2 αστυνομικες σειρες και αφου αρχισε να βρχει, ειπε να ξεκουρασει τα ματακια της..... Ελπιζω να περασες καλα!!!
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.