ελά βρε!ειμαι μυστηριο ταυρι!!η αληθεια ειναι τουτη!!! ειναι καρκινος με ωροσκοπο λεων , ζυγοσεληνη , αφρο στα διδυμια και αρη τοξοτη!!εχμ...μια ιδεα οπως βλεπεις εχω απο το χαρτη του!!!μουαχαχα!!!
Παρε κ εσυ περιπτωση να δουμε τι θα καταλαβεις..(ωραια ειναι δεν λεω αλλα για λιγο..) Αληθεια τι ζωδιο ειναι? Διδυμος μου κανει...
Βρε Ταυρι μυστηριο σιγα μη μου την σπαει...Εγω δεν σου δωσα αυτο το καταπληκτικο ονομα? Ειμαι η νονα παει και τελειωσε(και λαμπαδα το πασχα μη το ξεχνας..χαχαχαχα)
ααααα!άμα δεν είναι περιπτωσάρα δεν μου κάνει!!!ο άλλος είναι βαρετός!!τεσπά!στη σπάει να σε λέω νουνααααααα;!!!καλάαα!
Πλακα πλακα τετοιοι τυποι μου αρεσουν..Ο αλλος ειναι και ξανθος..κ περιπτωσαρα..με γεια σου.. Μπες στα μεσανυχτα θα κατσω λιγο ακομα.. Νουνα over!!!!
ααα!ωραία!πάρε εσύ τον γιατρούκο!ευτυχώς είναι μοιρασμένα τα γούστα μας τερεζονουνά!!!
Ελα τερεζοπουλακι μου...αρρωστησες κ συ?Περαστικα σου... και εμεις κατι αρπαξαμε απο τα πιτσιρικια.Καλος ο ξανθουλης ε? Ωραια..εγω θα παρω τον γιατρο,ταιριαζει απολυτα στα γουστα μου...
περικαλώ;!ποιος;;ποιος είναι και μου χτυπά την πόρτα;!!! τι κάνεις τερεζονονά;!έχωι δέκατα και έκατσα μέσα απόψε...μια που είμαι σπίτι λέω να δω Lost...εκτιμώ ιδιαιτέρως το ξανθό τσογλάνι!!!
Τοκ...τοκ..
xaxax!!!!mia xara!!!filakia terezonona!!!
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.