s
Conversation Between Τίνα Ζαχαριάδου and elpiniki
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between Τίνα Ζαχαριάδου and elpiniki

79 Visitor Messages

Page 5 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
  1. Τον Αλχημιστη δεν τον εχω διαβασει,αλλα σε λιγο αν δεν κλεισω τον υπολογιστη θα με χωρισει ο αντρας νου γι αυτο τα λεμε αυριο.Καλο βραδυ και πολλα φιλακια!!!!!!
    Μην νομιζεις,δεν ειμαι και πολυ παρορμητικη γιατι με μαζευει πολυ ο κρονος. ειμαι πιο κρονια και απο αιγοκερους καποιες φορες)
  2. Θα γίνει κι αυτό Ερσούλα μου!!!! Αφού το θέλουμε κι οι δυο.... Ξέρεις τι λέει ο Κοέλο στον "Αλχημιστή"....
    Όμως βρε Έρση μου, υποτίθεται ότι εγώ είμαι παρορμητική.... αλλά κι εσύ.... δεν πας πίσω:)
    Πάντως να με προσέχεις.... γιατί μάλλον θα σε αποσπώ από το έργο.... και θα με βρίζουν...
  3. Φυσικα και καλοπερναμε γι αυτο και θα ηθελα πραγματικα να σε γνωριζα και απο κοντα!!!!!
  4. Αν είναι έτσι (και δεν έχω λογο να αμφιβάλλω) χαίρομαι πάρα πολύ!!!
    Κάτι έπρεπε να κάνω κι εγώ για σένα :)
    Εχω κι εγώ πολύ καλή διάθεση.... και μ΄ αρέσει να σε πειράζω και να αυτοσαρκάζομαι.... Η καλύτερή μου... Καλοπερνάμε... το πρόσεξες;
  5. Μπραβο κουκλα μου, μου εφτιαξες πολυ την διαθεση
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ Υ
  6. Πες έτσι βρε κορίτσι μου.... Τώρα εξηγούνται όλα.... :) :)
    Και κοίτα, Ερση, αν χρειαστείς κάποια βοήθεια με το χάρτη σου.... μη διστάσεις καθόλου... εγώ είμαι εδώ.....
    Ελπίζω να μου βγουν σε καλό τα γέλια....
  7. Οπως καταλαβες την ενεργεια που χει ο χαρτης μου για να μην την βγαλω σε κανενα δικο μου ανθρωπο, την βγαζω στην Αστρολογια.
    ΥΓ.ερμη τετραγωνο ωροσκοπο, αντιθεση ουρανο.
    Ωροσκοπο αντιθεση με αρη. Ε!! μην σκοτωσουμε και κανεναν.( εχω ομως και τα θετικα μου,ηλιος τριγωνο με Δια και ποσειδωνα και σεληνη σε συνοδο με την αφροδιτη. στο γλυκανα δεν μπορεις να πεις!!!!)
  8. Απαπαπαπα!!! (όχι, δεν κάνω την πάπια, αν αυτό υπέθεσες Ερση μου)
    Απλώς τραβάω το γιακά μου :)
    Σας φοβήθηκε το μάτι μου, βρε παιδακι μου!!!!!
  9. Ηλιος στον κριο πουλακι μου σε τετραγωνο με αρη και αντιθεση με ουρανο, για να μην σου πω και τι κανει ο ερμης μου στον κριο, επισης.
    ΦΙλΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
  10. Φτάνει βρε πουλάκι μου:) Υπερκόπωση θα πάθεις!!!!
    Τι πίνεις και δεν μας το λες; ρεντμπουλ; :)
    Φιλάκια!!!!!!!
    Υ.Γ." Ε, βέβαια... έκανε η κυρία τη δουλειά της καλά καλά... τώρα την έπιασε ο πόνος...." χαχαχα
Showing Visitor Messages 41 to 50 of 79
Page 5 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast