αααα, πέτυχες διάνα!!! λατρεύω τη μαγειρική κι έχω συνταγές από πολλές κουζίνες του κόσμου! Νομίζω μάλιστα ότι το τσίλι το έχω ήδη μεταφρασμένο :) :) :)
Τα θελω ναι...(σιγα μην ελεγα οχι)αλλα βλεπω ο,τι τρεχεις και εσυ..οποτε μπορεις και εχεις διαθεση,τι να σου κανω που ανοιγεις ωραια θεματακια... κατι σε τσιλι? χαχαχαχαχα!!!
καλησπέρα!!! έχω συνταγή και για τα δύο! τα ζαχαρωτά εννοώ και το ψωμί, αλλά είναι τεράστιες και θέλουν μετάφραση. αν σ' ενδιαφέρει, μόλις βρω λίγο χρόνο, μπορώ να τα μεταφράσω και να στα στείλω
μια χαρά! καταλαβαίνω πώς νιώθει κι ο καψερός ο taz έτσι όπως τρέχει σα τη σβούρα!!!
Kαλημερα..εισαι σε σχολειο? Εμενα εχουν παθει με την Ντορα και τον Μπομπ Σφουγγαρακη.. Τους εφερα σε φωτογραφιες δικους μου αγαπημενους ηρωες(Φρου φρου.σνουπυ)και παθανε πανικο...πολυ γελιο... Τι αλλα νεα? πως περνας...
καλημέρα σου :) σ' ευχαριστώ πολύ, χαίρομαι που σ' αρέσουν!!! υποσχέθηκα στα παιδιά της τάξης να τους φτιάξω στάμπες για tshirt και γέμισε η ακουαρέλα taz και pokemon!!! όλοι τα ίδια ζήτησαν - μιλάμε για μεγααααλη αγάπη!!!
Eγω το ηξερα η δολιααααααααα...αλλα ειπαμε αναδρομος...
Είδες; Τέλος καλό όλα καλά...
Μαλλον ο αναδρομος με χτυπαει...απο παντου...Ξερεις καλη προθεση... κακη καταληξη..
όχι βρε..., τη Δέσποινα σκέφτομαι γι' αυτό το είπα
Your browser does not support the audio element.
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.