s
Conversation Between xry45 and Pirate Jenny
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between xry45 and Pirate Jenny

48 Visitor Messages

Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5
  1. εεε και πολύ που αντεξες!! Φιλάκια!
  2. Λέω να περιμένω να βγούνε από τις καινούργιες πρόβες που επιτέλους!!! δεν θα φοράω περούκα, μετά από τρία χρόνια περουκίασης!!
  3. Καλά καλά θα εμφανιστώ...χωρίς γυαλούρα, θα βάλω την περούκα ομως!!!!!
  4. Ασχετο, πότε πήγες αμοργό;
  5. Οσι, έχω παιδικό πάρτυ στις έξι....κούραση κούραση!!
  6. Οχι και μπουζούκια βρε φιλενάδα!!
    Αν και δεν έχεις άδικο, με την κατάσταση που επικρατεί στο επάγγελμα, καλύτερα θα πληρωνόμουνα αν ήμουνα χορεύτρια στα μπουζούκια,χαχα γιακ γιακ μπλιάξ!!!
  7. Καλά ναι, εγώ έπαθα πλάκα στον αγιασμό, δεν ήξερα ότι υπάρχει dress code, καταλαβαίνεις, οχτώ η ώρα το πρωί αλλαααα η βλεφαρίδα κα-γκε-λο, γοβα ψηλή, φουστα κλαρωτή, μαλλιά νύχια φτιαγμένα κλπκλπ
    Και το αποκορύφωμα ήταν όταν αρχισα να δέχομαι προσκλήσεις για επιδείξεις.....τάπερ!!
    Εκεί πια πρέπει να είχα πολύ απελπισμένο βλέμμα μπρρρρ Ευτυχώς υπάρχουν και οι εναλλακτικές αλλά είμαστε μειοψηφία!!
  8. Λοιπόν, έχω περιστατικό σούπερ που νομίζω αξίζει νατο πω σε σένα
    Εχουμε και λέμε, αλσος Νεας Σμύρνης χτες το απόγευμα, κυρία με ασπρο ταγιεράκι, ατσαλάκωτη και σένια κάθεται στο παγκάκι. Τα παιδάκια της παίζουν με την καημένη την φιλλιπινέζα που είναι μες στη σκόνη και τον ιδρώτα. Ξαφνικά το αγοράκι της 7-8 χρονών της φωνάζει "μαμά μαμά , κοίτα τι βρήκα στην άμμο". Η κυρία σηκώνεται θορυβημένη, ισιώνει με τις παλάμες της το ατσαλάκωτο ασπρο ταγιέρ, και του λέει " In english George, in english" Κοντεψα να πέσω απ' το δέντρο που είχα ανέβει (επαιζα κρυφτό!) απ' τα γέλια!!
Showing Visitor Messages 41 to 48 of 48
Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5