s
Conversation Between Δείμων and Λευκή
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between Δείμων and Λευκή

112 Visitor Messages

Page 4 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast
  1. ΞΥΠΝΑ ΕΣΥΥΥΥ κουράζομαι κάθε φορά μέχρι να μου απαντήσεις:p Μόνο η Φωτεινούλα είναι γρήγορη:p
  2. 1)Το ένα είναι πήλινο,το δεύτερο δεν ξέρω τι υλικό και το τρίτο αληθινό-αποξηραμένο
    2)Ότσι...εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω το σχόλιο...
    3)Ποια λαμπίτσα...;Έχει έντονα χρώματα,ασπρόμαυρο,ουδέτερ α χρώματα,συννεφιά κτλ...
    4)Ψάχνω δλδ μια μεγάλη μαύρη αδιαφανή επιφάνεια,ματ;
    5)Αυτός είναι ο τίτλος ενός περιοδικού μαρτύρων του Ιεχωβά που μοιράζουν κάτι παππούδες στο πανεπιστήμιο :p
  3. 1] πολύ ρόδι παίζει τελευταία εξόν κι αν τα μαζεύεις για το γάμο της θεοΦώτεινης!!
    2] το παραπέτασμα δεν το πρόφτασες ενήλικη, τι να σε κάνω είσαι και νινί. Είναι η «από 'κεί» μεριά, ο παράδεισος της Παπαρήγα. Κατανοητός? :-D
    3] αν δεν έχεις αριθμητικό WB βάλε την λαμπίτσα
    4] τσόχα να πας να πάρεις, εν ανάγκη δανείσου κανα παλτό :-Ρ
    5] ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! !!!!!!!
  4. Επίσης δεν έχω αριθμητικο white balance :p
  5. βασικά είπες τσόχα για να μην έχουμε ανταναλάσεις?
  6. πρώτον τι θα πει εις την αντιπεραν του παραπετάσματος(πιο Πυθία κι απ την Πυθία κατάντησες,είπαμε είμαι και χαζή)
    δεύτερον μαύρη τσόχα δε μπορώ να την γεννήσω οπότε προσπαθώ να βρω ενα τρόπο να μαυρίσω στο φωτομαγαζο
    τρίτον τι εννοείς προς γάμου;

7. Καμιά ιδέα περί ροδιών ;
    (φόντο ,φωτισμός,φωτεινότητα,υφή-φόρμα πως το λέτε κτλ)
  8. Για ακόμα μια φορά δεν σ έπιασα...
    Μπορεί να μην έχω το όνομα της ξανθιάς αλλά έχω τη χάρη
  9. Χμ. Επιλογή χωρίς κρίση? Έτσι γίνεται εις τας υπερβόρρειας Ανατολίας? Αλλά να μου πεις εκεί έχει καπταλισμό για να μπορείς να επιλέγεις?
  10. Δεν είπαμε να κρίνει.Να προτιμάει είπαμε.

(Σχωρεμένος.sOme tHinGs NeVeR ChanGe.)
Showing Visitor Messages 31 to 40 of 112
Page 4 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast