s
Conversation Between Δείμων and elpiniki
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between Δείμων and elpiniki

31 Visitor Messages

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
  1. Καλησπέρα κ. Διαχειριστά.
    Γίνατε απόλυτα σαφής και κατανοητός.. Λακωνικός. Λιτός και περιεκτικός!!!
    Αντιλαμβάνομαι ότι έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Είναι φορές που χρειάζεσαι έναν άνθρωπο, ουδέτερο, "απέξω", αντικειμενικό, απαλλαγμένο από συναισθηματισμούς, να σου "ανοίξει¨τα μάτια, να σου υποδείξει μια άλλη οπτική γωνία, να σε πιάσει από τους ώμους και να σε ταρακουνήσει, να σου φωνάξει "Σύνελθε, μαζέψου", ή απλώς να σου πεί "σε καταλαβαίνω, όμως υπάρχεις κι εσύ ..." (βλ. Χρύσα). Νομίζω πως πρέπει να λάβω σοβαρά υπόψη μου την συμβουλή σου, να χαιρετήσω όσο είναι καιρός και να περισώσω ό,τι απέμεινε από την αξιοπρέπειά μου. Ευχαριστώ πολύ για το "τράνταγμα". Είναι μεγάλη αλήθεια ότι ο άνθρωπος, ιδιαίτερα στα 50 κάτι του, δεν αλλάζει... μάλλον συντηρώ αυταπάτες...
    Ευχαριστώ για τη "φιλοξενία" και ζητάω συγνώμη για το θάρρος της επίσκεψης, ήθελα απλώς να είμαι σίγουρη ότι θα δεις την απάντησή μου. Καλό βράδυ. Εύχομαι τα καλύτερα.
Showing Visitor Messages 31 to 31 of 31
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4