s
Conversation Between Astro Liv and elpiniki
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

Conversation Between Astro Liv and elpiniki

62 Visitor Messages

Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
  1. Livia Καλημέρα!!!
    Πήρες τα τραγούδια, ή τα έστειλα αλλού?????
    Φιλιά
  2. Καλημέρα Livia!!!!
    Τι ωραία που με σκέφτεσαι και μου γράφεις, αυτά που ξέρεις!!! Ευχαριστώ πολύ!!!
    Αγαπώ πάαααααρα πολύ τα παιδιά... Αλλά νομίζω πως είμαι λίγο....... μεγαλούτσικη.... Έπρεπε να το είχα κάνει νωρίτερα...
    Έχουμε κι εμείς πολύ κρύο... Εσύ είσαι καλά;
    Πολλά πολλά φιλιά. Χαίρομαι πολύ όταν μου γράφεις!!!!
    Καλή εβδομάδα!!!!!
  3. Den xero ama sto ipa ala lene oti me to Dias tou xponou i zighoi vriskonte sto 9 oiko kai mporite na kanete kai ......pedia.Ti les?Ena adelfaki yia ti Basiliki?
  4. Καλημέρα LIVIA!!!!!!!!!!!! Ζηλεύω ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ πολύ, που έχετε χιόνι!!!! Τυχερούλα.... Πόσο θα ήθελα να ήμουν κι εγώ εκεί και να τον φτιάχναμε όλες μαζί τον χιονάνθρωπο..... Πού θα πάει όμως, θα χιονίσει κι εδώ.
    Ναι, έκανα καινούργιους φίλους και ειμαι πολύ περήφανη γι΄ αυτό, όπως και για τους "παλιούς" μου φίλους, που δεν ξεχνάω!!!! Ευχαριστώ για τα δροσερά φιλιά. Εχεις κι εσύ τα δικά μου. Φιλιά και στο κοριτσάκι σου!!!!
  5. A,exis ton Deimon filos,kati perisotero mpori na matis....edo xioneze ine orea,ala den prolavame na doume xioni stou dromous.Pote tha mazepsan den xero,pote sikotikan,valan mpouldozes kai katarisan.Eytifos minan stous kipous......a ti orea ine ola aspra,kai pao exo me ti kori mou na kano xion'antropo.Aspra filia.
  6. Καλώς την!!! Καλό είναι το κρύο Livia.... σκοτώνει τα μικρόβια.... (δυστυχώς όχι όλα)!!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο!!! Φιλιά πολλά!!!!!
  7. Kalimeraaaaa......kai as ine mesimeri.....kafe sto krio.....
  8. Καλημέρα Livia!!!! Φιλιά!!
  9. Καλησπέρα Livia!!!!
    Φυσικά και δεν σε ξεχνάμε!!! Σημασία δεν έχει πόσο συχνά επικοινωνούμε. ¶λλο πράγμα η ποιότητα και η "ουσία", άλλο η ποσότητα.... Οι αρχαίοι Ελληνες, έλεγαν "ουκ εν τω πολλώ το ευ". Που σημαίνει, δεν βρίσκεται στο "πολύ" το καλό!!!
    Κρύο έχει κι εδώ... Το Σαββατοκύριακο μάλιστα, άκουσα ότι θα χιονίσει.... Εμένα, μου αρέσει το κρύο και χαίρομαι πολύ που έρχεται ο χειμώνας!!!
    Χαίρομαι που είσαι καλά! Καλό βράδυ Livia μου! Φιλιά πολλά.
  10. Lipo kai vlepo den me xexnate,euyaristo......krio poli edo.... grafi efimerida oti perimenoun poli stau(diladi mplokarizama stous dromous) logou xioni......Akoma den xionize ala etsi lene....kani omos ena krio,den mporo na zbiso to kalorifer me tipota......Ah,elpi pos perimeno Xristoughena....an kai edo den ine opos Ellada.Kate fora pou leo t'onoma sou-ELPI-skeftome elpida kai anevi to itiko mou.Elpizo kai esis kala.....kai sigura Basiliki perimeni tis diakopes.Filia.
Showing Visitor Messages 31 to 40 of 62
Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast